Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ha a pasitok annyira részegre inná magát h járni nem tudna stb akkor másnap haragudnátok? Szakitanátok ilyenért?
niki válasza:
hát éppen nem szakítanék vele de biztos hogy haragudnék rá
istenem mért kéne haragudni rá érezheti magát jól nem?
majd max akkor szakits vele ha megcsal
18/L
Én biztosan kiakadnék... alkoholista, verekedős kedvű ex után szerintem mindenki így tenne... és nem, nem általánosítok, de akkoriban (az első ütésig) végig az volt, hogy "áhh, ő nem ilyen, csak néha többet iszik a kelleténél... joga van jól érezni magát!"... hát k*rvára nem... "jólérezni magát" címszó alá ROHADTUL NEM fér be a "járni nem tudok, olyan részeg vagyok"... az inkább a "kezdő alkoholista" címszó alá menne a szótárban...
Előző válaszoló mondta, hogy őt lányként a pasija "pesztrálta" részegen... na annál gusztustalanabbat sem tudok nagy hirtelen...
22/L
Ez akkora hülyeség szerintem.Az egyik barátomat pont most dobta a csaja mert berúgott...ez szemétség.csak szórakozott.és megesik az ilyen.teis basszálbe vele vagy mittomén.de szakítani ezért??Pff..:/
(lány voltam 1ébként)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!