Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ha a pasitok annyira részegre inná magát h járni nem tudna stb akkor másnap haragudnátok? Szakitanátok ilyenért?
Figyelt kérdés
2010. aug. 2. 20:27
11/17 anonim válasza:
Nem szoktam haragudni. A barátom sokat dolgozik, néha kiereszti a gőzt. Egyébként meg vicces olyankor. Nem művel semmi szemétséget. Mindenkiből csak az jön elő részegen, ami ő maga.
12/17 krisztike.(: válasza:
22:40 nem értem mi a baj abban ha egy csaj kicsit többet iszik.tudtam menni.nem volt semi bajom.de ő ott volt velem,mert féltett.serintem ez a fiatalság vele járója.nemértem mért kell ezen fennakadni.nem undorodott meg tőlem.se semmi.szoval.nem értelek,ne haragudj.
13/17 anonim válasza:
ha azért akarod kirugni mert nem bír elviselni téged csak részegen nem rá kéne haragudnod hanem magadra
14/17 A kérdező kommentje:
Nem akarom kirugni. Csak most hallotam rola egy elég durva sztorit és ezért érdekelne h ti haragszotok olyankor a pasitokra ha annyit iszik
2010. aug. 3. 01:54
15/17 anonim válasza:
nem harakszom a pasimra me csajom van de ha leissza magát engem nem zavar neki is jár a lazítás
16/17 anonim válasza:
krisztike :) :
Bocsánat, akkor félreértettelek, a kérdésben arról volt szó, hogy az illető járni sem tud, ergo önmagáról gondoskodni képtelen, annyira részeg... emiatt azt hittem, Te is erre gondolsz, szerintem az ilyen szintű lerészegedés nőnél gusztustalan, de ha Te nem erről beszéltél, akkor azzal semmi baj, ha tényleg csak "jól érzed magad" ergo a becsípésen esetleg minimális szédülésn kívül nincs semmi bajod, tudsz magadról, stb... ebben az esetben bocsánat, nem akartalak megbántani ezzel, ne haragudj :)
és mégegyszer mea culpa, félreértettem a hozzászólásodat!
17/17 krisztike.(: válasza:
18:06
semmi gond.:) én értettem félre inkább.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!