Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok a "szerelmeddel", ha közös lakóhelyeteken kutyát tart?
Ha te képes vagy egy olyan kutyát választani a "szerelmed" helyett, ami még meg sincs (tehát nem nőtt a szívedhez), akkor ott már nincs értelme a kapcsolatnak. Akkor válaszd tényleg a kutyát.
Én is állatbarát vagyok, de egy percig nem fordult meg a fejemben, hogy lovagoljak a kutya-témán, miután a párommal megbeszéltük, és lebeszélt róla. Ő nekem mindennél fontosabb, majd lesz kutyám, ha kertes házunk lesz.
Én nagyon állatbarát vagyok, nincs olyan állat szinte, amit ne szeretnék és ne simogatnák meg, ha meglátok egyet ott helybe azonnal.
De ha a párom nem viseli el a kutyákat, akkor hát ez van. Mindenkinek vannak rossz és jó tulajdonságai, el kell ezeket fogadni és kész. Ha nem szereted a hibáival együtt akkor inkább a kutyát válaszd, mert ez nem igazi szerelem.
Szerintem az elsőnek igaza van. Meg nincs.
Ha a 'szerelmed' helyett a kutyát választod, akkor nyilván nincs túl sok jövője a kapcsolatnak. Másrészt nekem az is abszúrd, hogy a párod azt mondja, hogy válassz, ő vagy a kutya.
Én rettenetesen kutyamániás vagyok, és huzamosabb ideig valószínűleg nem tudnék kutya nélkül élni. Vagyis lehet tudnék, de nem akarnék.
Ha a párod ennyire hajthatatlan, és benned is felmerül a szakíkás gondolata, én lépnék a helyedben.
Válaszd a kutyát! :D
hát, te se nézd el neki a sokmindent, és akkor megtudja mien...
amúgy nem túl higénikus a házbanállat dolog...csak mondom..képzeld el h azon az ágyon sexelsz amiben két perce a kutya fetrenget...háát..főleg téged kéne zavarjon ez, mert a nők könnyebben kapnak fertőzést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!