Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítanátok a "szerelmeddel",...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanátok a "szerelmeddel", ha közös lakóhelyeteken kutyát tart?

Figyelt kérdés
Szeretnék szobakutyát tartani, kis testű, hosszú szőrűt. A kapcsolat férfi tagja nem viselné el a lakásban tartott kutyát. Sok mindent elnézek neki, de ő nem képes arra, hogy elfogadjon engem a kutyás énemmel együtt? Volt már kutyám és nagyon hiányzik az a fajta szeretet, amit egy ilyen kisállattól adni-kapni lehet. Most a fújolásoktól tekintsetek el. Lehet, hogy nem jó párkapcsolatban vagyok? Vagy egyáltalán szeret engem, ha olyat kijelent vagy a kutya vagy ő?
2011. okt. 19. 23:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

ha neked kutya kell, miért a férfiaknál próbálkozol?

de ha ennyire szeretik a nők a szőrös kakálós zajos dolgokat, majd nem borotválkozok 1 évig, odacsinálok a szőnyegedre és ha éhes vagyok, ugatni fogok. persze csak ha belefér a szex egy kutyával.

2011. okt. 20. 09:43
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha már ilyet kijelent, akkor biztos, hogy egy önző f*sz. Úgyhogy jobban jársz a kutyával...
2011. okt. 20. 10:56
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

én elég hevesen reagálnék ha a párom kutyát akarna a lakásba, mert elég rossz élményeim vannak ezzel kapcsolatban.

a te párodnak nem volt valami rossz tapasztalata?

2011. okt. 20. 13:18
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem egy egyszerű dolog. Én egyébként nem vagyok kutyás, viszont két cicám van a házban (soha nem járnak ki). Szerencsére az én barátom imádja őket, és mivel már megvannak a cicák, egyedülállóként eleve nem is kezdenék olyan pasival, aki nem szereti őket. Ha most a barátom ultimátumot adna, akkor a cicókat választanám. DE! Ha a kapcsolat kezdetekor nem lenne állatom, és a párom egyáltalán nem is szeretne, akkor valószínűleg nem erőltetném rá a dolgot. Igazából nem hibáztatható a barátod, ugyanis nem hiszem hogy beszéltetek volna ilyesmiről korábban - hogy te majd kutyát akarsz. Másrészt pedig állatot tartani a lakásban külön életformát igényel. Takaríthatsz bármennyit, akkor is ott lesz a szőr, ha szakad ha fúj, a kutyát akkor is le kell vinni sétálni, és amíg kicsi le fogja amortizálni a lakást. Emellett mindig hozzá kell alkalmazkodni, nem lehet elmenni nyaralni, ráadásul ha lelkiismeretesen tartod akkor elég sokba is kerül. Ezek pedig mind érinteni fogják a barátodat is, ha együtt éltek.

Egy állatot csak úgy érdemes hazavinni, ha MINDENKI SZERETNÉ. Szeretetre, odafigyelésre, törődésre és nevelésre lesz szüksége, amit a párod nem fog tudni megadni neki, ha nem akarja igazán. Ez pedig sok konfliktust szülhet később... Egy kicsit olyan ez mint a közös gyerek, csak akkor érdemes vállalni, ha mindkét fél igazán akarja.

Az meg hülyeség, ha te emiatt gondolod azt, hogy nem vagy fontos a párodnak. Gondolkodj el, és ha arra jutsz hogy szereted a barátodat, és nem akarod elveszíteni, ne erőltesd a kutyát... Majd talán idővel kialakul... ha viszont nem érzed őt érdemesnek arra, hogy lemondj érte a kutyáról, akkor a kapcsolatotoknak nem sok értelme van.

2011. okt. 20. 14:59
 15/15 A kérdező kommentje:

ma 14:59! Nagyon szépen köszönöm a válaszodat! :)

És a többieknek is!

2011. okt. 20. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!