Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek? Szakítanátok?
hasonlóan vagyok...bár a találkozással nem lenne gond, de szintén 4éve együtt, és nem vagyok benn biztos hogy még szerelem ez, főleg hogy van egy osztálytársam aki túl jó fej...viszont a jelenlegi párommal képzeltem/képzelem az életem...remélem csak fellángolás :S
22L
Én is igy voltam,iagz heti 2x pár óránál több találkozással,de szerelem nulla.szintén 4 év után.
Voltak más problémák is,nem túl nagyok,csak sok apró.
Meg egy nagyon helyes pasi,akivel napi 8-10 órát együtt kellett lenni.
Ma már ő a párom,és több mint 4 év után sem múlt el a szerelem.
Nem bántam meg sosem az akkori döntésem,még ha akkor fájt is és fájdalmat kellett okoznom.
Most szerelmes tudnál lenni egy újba - meddig? Aztán abból lesz szeretkapcsolat...
Ha 4 évente akarsz cuccolni és továbbröppenni, mindig újra és újra, hát tedd, de előre szólj az áldozataidnak, hogy benned ne keressenek komoly kapcsolatot!
köszönöm a válaszokat.
Lebemann: Itt nem csak ezzel van a gond, hogy elmúlt a szerelem. Hanem előreláthatólag még legalább 3 évig nem tudnánk megoldani, hogy többet találkozzunk. És ez így nagyon kevés egy igazi kapcsolathoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!