Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok a helyemben?
Figyelt kérdés
Adott egy fiatal lány, akivel összemelegedtünk, és elkezdtünk "járni". Ő belém szeretett, de én nem lettem szerelmes, pedig a többi eddigi kapcsolatomban ilyenkorra már kialakult a dolog. Viszont nagyon megszerettem, de nem szerelemmel, ennek ellenére nem akarom elhagyni, de nem látom értelmét a dolognak, mert nem vagyok szerelemes belé, de hangsúlyozom, nagyon szeretem , és szeretek vele lenni, nem utolsó sorban, nagyon vonzódom hozzá szexuálisan, és a szex is jó vele. De nem tudom szeretni, csak szeretettel. Ő pedig nagyon is szerelmes belém, rengeteg áldozatot is hozott már értem.
Tedd azt amit a szíved mond ,de nehogy megbánd ha elengeded mert lehet soha nem találsz olyan embert aki áldozatokra képes érted :D
2011. aug. 22. 15:55
3/20 napietus válasza:
először is nem szabadott volna hagynod, hogy áldozatot hozzon érted. annyit tehetsz, hogy most elmondod neki, mi a helyzet. ne pazarolja Rád feleslegesen az idejét.
4/20 anonim válasza:
Szerintem ülj le beszélj vele őszintén. Mert ha húzod akkor tuti jobban fog neki fájni mert cska jobban beléd esik. Nem tudom ő milyen elviekben ez elég oknak kéne lennie hogy szakítson veled.
5/20 anonim válasza:
nem tudom.h mióta vagytok együtt de ha nem rég óta akkor szerintem adj még magadnak időt,mert még bármi kialakulhat
21/L
2011. aug. 22. 15:57
6/20 tetro válasza:
szóval a kérdés az, hogy hitegesd-e tovább, mert szeretsz vele dugni? bocs, csak úgy éreztem, jobb leegyszerűsíteni. és ha a válaszra vagy kíváncsi, hát ez egy nagyon csúnya dolog, de tudod te ezt magadtól is, hisz azért tetted fel a kérdést.
2011. aug. 22. 15:58
7/20 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom őt, pedig szeretem. Sok örömet okoz nekem. Ráadásul én nem vagyok valami húú de jó pasi, sőt, még pénzem sincs, ő meg szép, fiatal lány. Nem akarok ki sem szúrni vele, hogy később a fejemhez vágja, hogy rámpazarolta a fiatalságát. Mert ugye azért én már benne vagyok a korban családalapításilag is... Ő meg gyereket is szülne nekem, azt mondta, de nem tudnám őt elképzelni feleségemként, gyermekeim anyjaként. Nekem túl gyerek még. Bár, mellettem sokat érett már.
8/20 anonim válasza:
Hát míg nem leszel újra szerelemes addig gondolom megfelel, ha még a szex is jó vele olyan nagy gond nem lehet.
Az a baj, hogy sok ilyen kapcsolat van, de általában pár év után lesz ehhez hasonló. Ha hiányérzeted van az nem véletlen.
Igaz én lány vagyok és pár évvel fiatalabb, de ha nem lettem szerelmes inkább kiléptem, pedig a pasi gazdag, helyes és okos volt ez felér a jó szex-el?:)
9/20 A kérdező kommentje:
Június óta ismerjük egymást, de nem sikerült beleszeretnem, neki meg igen, belém, és ez itt a gond.
2011. aug. 22. 16:00
10/20 A kérdező kommentje:
Ezeket a dolgokat már elmondtam neki, de azt mondta, neki elég az is, ha csak szeretem, mert neki akkor s olyan, mintha szerelmes lenék belé. De néha meg éreztem, hogy nem elég, neki több kellene. Nagyon kis romantikus alkat, meg nagy fokú szeretetéhsége van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!