Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanátok a helyemben?

Figyelt kérdés

Adott egy fiatal lány, akivel összemelegedtünk, és elkezdtünk "járni". Ő belém szeretett, de én nem lettem szerelmes, pedig a többi eddigi kapcsolatomban ilyenkorra már kialakult a dolog. Viszont nagyon megszerettem, de nem szerelemmel, ennek ellenére nem akarom elhagyni, de nem látom értelmét a dolognak, mert nem vagyok szerelemes belé, de hangsúlyozom, nagyon szeretem , és szeretek vele lenni, nem utolsó sorban, nagyon vonzódom hozzá szexuálisan, és a szex is jó vele. De nem tudom szeretni, csak szeretettel. Ő pedig nagyon is szerelmes belém, rengeteg áldozatot is hozott már értem.

38F ő 24 N

2011. aug. 22. 15:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

en nem dobnam ki... Kesobb ha O kidob, majd megszereted!

37F

2011. aug. 22. 16:02
 12/20 A kérdező kommentje:

Ja, és volt már, hogy olyan volt, mintha többet éreznék iránta, de néha meg nem.

Szerintetek az előfordulhat, hogy pl csak hetek, hónapok múlva fogok rájönni, mennyit is jelentett nekem, mikor már nem lesz velem?

2011. aug. 22. 16:05
 13/20 anonim ***** válasza:

Hát ez még akkor igen korai szerintem,mert ha saját magamból indulok ki akkor volt akibe azonnal már az első hónapba beleszerettem és volt akibe csak 4hónap után..

De ha átgondolod az egészet és úgy érzed,h ennek nincs jövője részedről akkor mindenképp szakíts,vagy mint mondtam várj még 1 kicsit és tölts vele több időt..

21/L

2011. aug. 22. 16:05
 14/20 anonim ***** válasza:

Hát ha megnyugtat akkor a volt barátom is 34éves és ő szakított velem,mert még élni akart..most megint felkeresett és most rájött h hiányzom neki és szeret,és ujra látni szeretne..vagyis ezt írta..ugyh mindig utolag jön rá az ember talán h mit veszített..

21/L

2011. aug. 22. 16:08
 15/20 anonim válasza:

Szerintem várj még egy kicsit a szakítással. Távolodj el tőle legyél vele kevesebbet és meglátod mi lesz

. Ha nagyon hiányzik és úgy érzed nem tudsz nélküle élni akkor maradj vele.Ha nem érzed így akkor szerintem mihamarabb szakíts vele még mielőtt több lesz egy kis szexnél.Így kevésbé bántanád meg.

2011. aug. 22. 16:19
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
inkább szakíts.. az én barátommal is ez volt nagyon szeretett jó volt velem minden de nem volt szerelmes.. én meg belé nagyon... és kidobott. már több mint egy hónapja. nem mondom, hogy jól bírom, nagyon szar volt, de ez van. mondjuk még úgyis vele lettem volna.... de inkább ez, minthogy megcsaljon mert nem szeret.. érted...inkább dobd ki, főleg ha nem komolyat tervezel vele, mert a te korodban azért már kéne
2011. aug. 22. 16:34
 17/20 anonim ***** válasza:
de ha nem vagy belé szerelmes ne játszadozz már vele :( csak a csajt sajnálom
2011. aug. 22. 16:38
 18/20 asdface ***** válasza:

Lassú víz partot mos.

Az ilyeneket érezni kell, nem gondolkodni rajta.

Lehet, ha elmész pár napra mondjuk, rájönnél, hogy mit is "felejtettél" otthon. :)

23/f

2011. aug. 22. 18:57
 19/20 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor őszinte lennék és a másikra hagynám a döntést. Ha neki megéri az egyoldalú kapcsolat, az az ő baja.
2011. aug. 22. 21:29
 20/20 anonim ***** válasza:
Máskor már ilyenkorra szerelmes vagy, ez azt jelenti?
2011. aug. 22. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!