Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok ti szakítanátok ezért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti szakítanátok ezért?

Figyelt kérdés
Úgy érzem mióta összeköltöztünk valahogy egyre pimaszabb a barátom. Tegnap is szabályosan frászba voltam mert bent repked a poloska a lakásban. Én felszólítottam őt hogy üsse agyon nyomban, de nem engedelmeskedett! Feleselt és mindenféle hülye kifogásokkal élt, hogy a poloska sem bántotta őt. Amikor egyre idegesebben követeltem hogy pusztítsa el azonnal, még neki állt játszani a hülyét, hogy ez a nyomorult poloska az ő legjobb barátja, és hogy ő aztán nem fogja bántani. Hát ez teljesen nem normális! Dobjam ki még most, vagy mi legyen? Én félek a bogaraktól ő meg ezzel kínoz és bántalmaz engem, nem tisztel kicsit sem.

2023. dec. 14. 18:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
71%
10 ne sértegesd őnaccságát nem látod, milyen törékeny a szentem? :D
2023. dec. 14. 19:03
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Annyira lerí, hogy ez egy trollkérdés, amit vélhetőe valamelyik unatkozó incifinci hányt ide. Iszonyat béna lett, kapásból le is buktattad magad, legközelebb kicsit jobban erőltesd meg azért magad.
2023. dec. 14. 19:08
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Ordít hogy kamu, kitaláció az egész. Felszolitalak hogy tűnj a fenébe ilyen kérdésekkel. Unatkozol Pistike?
2023. dec. 14. 19:08
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
Miért lenne kitaláció? Nekem nyáron belezizzent valami a fülembe, és egész éjjel ébren voltam.
2023. dec. 14. 19:13
 15/19 anonim ***** válasza:
51%

Jaaa dobd ki. Beteg vagy.

N 31

2023. dec. 14. 20:26
 16/19 anonim ***** válasza:

pfff

ő is fél a poloskától és nem bírja a szagát ezért nem akarta ki nyírni, jól választottál igaz férfi állat a javából......

Ha egy ló darázs lenne ami a szobában van azt megértem, hogy távol marad tőle de ez csak egy poloska istenem nulla pasid van.

Mikor el mentek dolgozni fújd teli a szobád kemotoxal mire vissza értek nyoma se lesz szellőztess ki és kész.

Ha ez nem akkor egy eldobható műanyag pohár és sima a4 - s lap segítségével ki tudod te is vinni anélkül hogy megölnétek, nem lesz büdös.

Utána pedig csatold fel a mű f* és dug meg a csajod aki állítólag a pasid.....

2023. dec. 14. 21:42
 17/19 anonim ***** válasza:

Egy tényt szeretnék a gyakori népével közölni.

Egyikőtök sem normális v. troll kérdés.

2023. dec. 14. 22:14
 18/19 anonim ***** válasza:
Engedelmeskedni a jobbágyok szoktak. Vegyél vissza magadból, parancsolókisasszony.
2023. dec. 14. 23:30
 19/19 anonim ***** válasza:

"Dobjam ki még most, vagy mi legyen"

Igen, dobd ki az ablakon.

A poloskát.

Látom, nem csak nekem ordít a kérdésedről, hogy trollkodsz.

2023. dec. 15. 01:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!