Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem nem akar visszamenni dolgozni?! A nagyobbik gyerkőc már elkezdte az iskolát, a kisebbik is ovis. Amióta nem kapja a gyes-t, azóta gyakorlatilag munkanélküli. Vissza tudna menni bármikor a szakmájába dolgozni, mert hiányszakma.
Figyelt kérdés
Anyagilag nem szorulunk rá, hogy dolgozzon, engem inkább az zavar, hogy ennyire nincs előtte perspektíva, kitalál minden kifogást a munkával kapcsolatban (stresszes, mi van akkor, ha rossz a főnök stb. valós félelmek, de ilyen az élet, mindig lesznek benne kihívások). A gyerekek és a háztartás szempontjából is tudja, hogy kiveszem a részem és méginkább kivenném, ha arra lenne szükség. Aki ilyen helyzetben van, hogy oldott meg?ma 20:20
2/12 anonim válasza:
Esetleg érte őt trauma a munkahelyén? Szerintem először részmunkaidőben kéne visszamenni dolgozni, míg visszarázódik. Arra kéne biztatni próbálja meg, ha meg több probléma is felmerül akár rossz légkör, főnök stb akkor lépni kell, főleg ha tud.
3/12 anonim válasza:
Szerintem nem kész rá mert elszokott tőle és valószínűleg önbizalom hiánya van. Csak türelemmel és törődéssel érheted el, hogy változtasson magán. Bár lehet a kicsiket nézi. Azért ovis és iskolás gyerekeknek szükségük van az anyjukra aki foglalkozik velük. Betegség idején úgyis rá számíthatnának a legjobban. Nem a nagyira. Gondolkodj el rajta és kérdezz rá szépen micsoda tartja vissza és ha lehet segíts neki. Nem minden a pénz ám...
4/12 anonim válasza:
Ellustult. Mondd meg, hogy most te is szívesen lustiznál, most pár évig menjen ő dolgozni, és te leszel otthon.
5/12 anonim válasza:
Persze, de míg babák voltak a gyerekek addig jó volt, hogy a feleség otthon volt...
6/12 anonim válasza:
4-es ilyet is csak olyan mond, aki egy napot sem volt otthon a gyerekkel. A folytonos éjszakázás, egész napos gyerek után futás és szaladás nem valami pihentető.
7/12 anonim válasza:
"Feleségem nem akar visszamenni dolgozni?!"
Mért zavar ez téged?
8/12 anonim válasza:
7. Mert most ő szeretne csak otthon lenni. Irigykedik, és jogosan. Egész délelőtt nyugi van, a két kölyök nincs otthon.
9/12 anonim válasza:
6. Te miről beszélsz? Ketten vannak otthon reggelente, amíg el nem indulnak, egyik jobbra a munkahelyre, másik meg balra az isolába, óvodába. Tegyük fel 1-re otthon van már mind a két gyerek. Utána pár órával később befut az apuka is, aki kiveszi a részét a gyerekezésből és a háztartásból is. Pár órát van csak egyedül a gyerekekkel legrosszabb esetben is. Nem mindegyik gyerek olyan aktív, hogy futkosni kelljen utánuk. Pláne egy iskolás után. Éjszakázni sem kell már a legtöbb óvodással.
10/12 anonim válasza:
Nem értem miért kell ennyire védeni az anyát. Kb 10 éve van otthon és még ezután is pátyolgatni kell mert lusta vissza menni? Értem én hogy nem szorulnak rá anyagilag de ha teszem azt a kérdező megunja hogy csak ő tartja el az egész családot vagy akármilyen más okból is de véget vet a házasságnak miből akar megélni az anyuka? Csak a gyerektartás édes kevés lesz. Megszokta a kényelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!