Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 10éve vagyunk együtt 2 gyereku...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10éve vagyunk együtt 2 gyerekunk van,voltak mely pontok átléptük,most a párom (férfi) hónapok óta lóg a rosszlányok oldalon. Ki mit hinne el neki?

Figyelt kérdés
Nálunk nincs tabu egymás telefonjával kapcsolatban,használjuk egymásét is sokszor,3 éve az ő telojában kerestem egy sms.t amit én írtam a telefonszám kellett ezért kerestem,akkor találtam rá az első üzenetre a törölt üzenetek közt,sos francia 5ezertert,szánalmas volt,mert a dátum akkori volt amikor én a második kislányukat születem és kb 2 napja voltunk a kórházba,a nagy lánnyal O volt itthon,oké átbeszéltük hülyeség volt .. jó... Aztán rá egy egy évre kb találtam Viberen szintén egy ilyen oldalról kérdést... A pár írt szintén... Oké megint. Keveset vagyunk együtt csak kíváncsi hülyeség volt megbánta nem ment sehova nem csalt meg oké... Aztán 2 hete a következő üzenetet találtam szintén a töröltek közt: szia most indulok komárombol szeretnék hozzád menni egy fél órára tudsz fogadni? A párom mindig változó helyen dolgozik videk Pest stb ... Kérdezem én egy ilyen sms nem olyannak tűnik mintha volt már a csajnak? Mosteg elegeltem,leültünk meg beszéltük,megint hülyeség volt nementem sehova stb duma... Aztán eszembe jutott a hivasnaplo... Mondtam,hogy le kerem .. érte mondta H talán kettőt hármat hívott .. mindig ez a terelő duma.. hülyeség nem volt sehol nem érdekli stb.. szeret szégyenli magát stb szöveg .. oké .tovább mentem mondtam H vissza menoleg fel évére lekerem a hivasnaplot és még látjuk... Jött a duma H ott sok telefonszám van és az miatt fogok veszekedni mondtam H tudom H hivnak pl építés vezetők munkahelyrol vagy pl ha autót néztünk hívott ezer autót stb de mondom ezeket a nőket szám alapján ki adja az internet... De O nem kéri le hozzá teszem elmondtam neki H egy hete nem bírok enni aludni,folyton jár az agyam .. stb aztán fél hívott tnap és elmondta,hogy sokat hívott soknak írt,de nem ment el egyikhez sem,inkább akkor hivogatott irogatott amikor össze vesztünk nem voltunk együtt sokáig stb... Ezt 2 hét után vallotta be,kérdezem én akkor még mennyi idő mire kinyogi,H valóban egy kettőhöz el is ment . Mert ha már hívás is volt sok ahogy O mondta... Akkor egyhez se ment el? Haza jött este én be vonultam le feküdtem,O a gyerekekkel játszott... Nem beszéltünk azóta mivel a gyerekek előtt amugyse akarok. Ki mit gondol? Jöhet hideg meleg válasz,nem igazán zavar,csak külső idegen emberek véleményére kíváncsi lennék nőként ki mit gondol ha ilyennel bukna le az élettársa?

okt. 19. 09:44
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
2 éven keresztül prostizott! Igaza volt mindenkinek. Igen jobb a lelkemnek hogy még tudtam az igazat,és nem érzem magam bolondnak! Csak szánalmasnak H nem vettem észre....
dec. 16. 20:45
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

21

Sajnos az ember néha túlságosan szeretne hinni a boldogságban.

Klassz csaj vagy, hogy olt ehhez bátorságod!!! Ezt ne feledd. Bármilyen tróger is valaki, talpra lehet állni!

dec. 16. 21:33
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Ok évekig prostizott. Végre önigazolást kaptál, hogy nem te voltál a hülye..

De.. Elhagytad?

dec. 16. 21:51
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Na és most mit akarsz csinálni, maradsz a "díszpéldány" mellett tovább, vagy inkább elhagyod?
dec. 17. 08:13
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Rámoljad befele magadnak a lóvét tőle minden hónapban, amit prostira elszórt és rakjad félre!

49/F

dec. 17. 17:10
 26/26 anonim ***** válasza:
40%
Havi 100 ezerre többet kérjél konyhapénzre meg a gyerekekre, különben elválsz.
dec. 17. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!