Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők,nektek mi a célotok párkapcsolatban a férfi szándékos idegesítésével,szóbeli/vagy akár fizikai/bántásával?
Vagy ha még nincs párkapcsolat,csak tetszik nektek az illető,és beszólogattok neki,megalázzátok akár mások előtt is.
Úgy vettem észre,ez elég gyakori dolog nőknél,persze tisztelet a kivételnek.
2#
Igen,ezt csak úgy gondolod...Biztos vannak olyanok,akiknek kell a dráma,de alapvetően a férfiak nem erre vágynak.
3#
Igen,sajnos ebben van igazság.
4#
Mások előtt úgy beszél vele,mint egy fogyatékossal "Ügyes legyél" "Nem,azt nem oda tesszük" "okos kisfiú"
Személyes példa;"Mamahotelesnek" nevez több ember előtt,holott tudja,hogy rég külön lakom a szüleimtől,hétvégente látogatom csak meg őket,ilyenkor általában édesanyám főz.Talán nem kellene elfogadnom tőle,mert felnőtt férfi vagyok?
7#
Konkrétan mit értesz ez alatt?
9#
Igen,teljesen igazad van.A férfiaknak meg kell tanulniuk kiállni magukért.Sokszor az egyik véglet,hogy mindent eltűrnek,a másik,hogy átmennek agresszív állatba.Egyik sem jó megoldás,ki kell penderíteni az ilyen nőt,ez lenne a megfelelő reakció.
16#
Nem tudom,én nem pontoztam le senkit.
Mi pl. imádunk csipkelődni egymással, csesztetni egymást, de ezt szeretetből tesszük és mert van humorunk :D
én el sem tudnék képzelni mast, az már unalmas lenne.
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!