Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők,nektek mi a célotok párkapcsolatban a férfi szándékos idegesítésével,szóbeli/vagy akár fizikai/bántásával?

Figyelt kérdés

Vagy ha még nincs párkapcsolat,csak tetszik nektek az illető,és beszólogattok neki,megalázzátok akár mások előtt is.

Úgy vettem észre,ez elég gyakori dolog nőknél,persze tisztelet a kivételnek.

okt. 24. 16:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Aki tudja, mikről van szó, tudna példát írni?
okt. 24. 18:04
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
#9 én se értem ezt, biztos nem dobnám el a lelki békémet és a kiegyensúlyozott életemet egy idegbajos veszekedős kapcsolatért. Akinek ez kell, annak komoly mentális/pszichés baja van.
okt. 24. 18:07
 13/18 A kérdező kommentje:

2#

Igen,ezt csak úgy gondolod...Biztos vannak olyanok,akiknek kell a dráma,de alapvetően a férfiak nem erre vágynak.

3#

Igen,sajnos ebben van igazság.

4#

Mások előtt úgy beszél vele,mint egy fogyatékossal "Ügyes legyél" "Nem,azt nem oda tesszük" "okos kisfiú"

Személyes példa;"Mamahotelesnek" nevez több ember előtt,holott tudja,hogy rég külön lakom a szüleimtől,hétvégente látogatom csak meg őket,ilyenkor általában édesanyám főz.Talán nem kellene elfogadnom tőle,mert felnőtt férfi vagyok?

okt. 24. 18:21
 14/18 A kérdező kommentje:

7#

Konkrétan mit értesz ez alatt?

okt. 24. 18:23
 15/18 A kérdező kommentje:

9#

Igen,teljesen igazad van.A férfiaknak meg kell tanulniuk kiállni magukért.Sokszor az egyik véglet,hogy mindent eltűrnek,a másik,hogy átmennek agresszív állatba.Egyik sem jó megoldás,ki kell penderíteni az ilyen nőt,ez lenne a megfelelő reakció.

okt. 24. 18:30
 16/18 anonim ***** válasza:
#8 vagyok, miért lettem 0-ra pontozva? Kár volt megpróbálnom választ adni....
okt. 25. 09:23
 17/18 A kérdező kommentje:

16#

Nem tudom,én nem pontoztam le senkit.

okt. 25. 22:40
 18/18 anonim válasza:
50%

Mi pl. imádunk csipkelődni egymással, csesztetni egymást, de ezt szeretetből tesszük és mert van humorunk :D

én el sem tudnék képzelni mast, az már unalmas lenne.

24L

okt. 30. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!