Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Középvezetői állás a párkapcso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Középvezetői állás a párkapcsolat rovására?

Figyelt kérdés

Sziasztok, elkeseredésemből írok ide. A mennyasszonyomnak október 1 óta középvezetői állása van a kényelmes home office után (ugyan annál a cégnél). Viszont egy ideje nem tudunk nap közben kommunikálni, ha igen akkor is tőmondatokban ír vissza, mintha valami idegen lenne. Szóval tudjátok mikor a szmájlikkal teli üzengetés helytt az van pl, hogy "Semmi, minden ok." vagy "Miért kérdezed? Dolgozom." Sajnos ingáznia kell, ami oda vissza napi 2x1 és negyed óra. Mire hazaér sokszor használhatatlanul fáradt. A héten kiderült, hogy veszélybe került a munkahelyem, külső tényező miatt. Ezt megírtam frissiben neki és annyit válaszolt, hogy "Értem". Mikor hazajött kiakadt, hogy miért irogatok neki, fogjam fel, hogy nincs ideje rám munka közben és ekkra felelősséggel a vállamon énsem bájcsevegnék. És itthon is folyamatosan a céges dolgokkal foglalkozik, és a múltkori vita után távolságtartóan viselkedik velem. Azt monjda, hogy önző vagyok. Nem önző, csak mégis a párom! És szeretnék vele kommunikálni...

Előtte semmi ilyen nem volt.

Nem voltam még középvezető, nem tudom mivel jár ez, de a párunkra akkor is van idő, nem? Ti mit mondtok erre?

okt. 26. 15:00
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
74%

Szánalmas vagy. Az, hogy munkaidőben dolgozik és nem mindenféle lényegtelen dolgokról írogat, az nem a párkapcsolat rovására megy.

Inkább csak irigy vagy, hogy halad előre.

okt. 26. 15:18
 12/39 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos sokszor megy a magánélet rovására a karrier. Viszont azt meg neked kell megértened, hogy az emberek többsége dolgozik munkaidőben és ekkor csak a legszükségesebb esetben illik zavarni a párunkat. (Dolgozhatna gyárban szalag mellett, ott sem tudná felvenni neked a telefont.) Viszont ha ez munka után otthon is meglátszik, hannyagol, fáradt, sokat túlórázik, stb., akkor viszont már el kell gondolkodni a kapcsolaton.
okt. 26. 15:26
 13/39 A kérdező kommentje:

előbb mondta ebéd után, hogy "nem szeretem ha türelmetlen vagy, értsd meg hogy nagyon sok a munkám valamint iszonyat fáradt vagyok, ha lesz időm éljük a kapcsolatunkat, de most nagyon nincs" valamint mondta, hogy 3 hét múlva le kell tennie egy projektmenedzseléssel kapcsolatos vizsgát is. És megkért, hogy kicsit hagyjam békén.

Ezután elvonult a másik szobába.

Hát ezt a vizsgát se mondta eddig.

Hát köszönöm a trollkodás mentes válaszokat.

okt. 26. 15:59
 14/39 anonim ***** válasza:
88%
Ne zaklasd munkaidőben. Légy megértőbb. Ez az első projektje és bizonyítania kell.
okt. 26. 16:02
 15/39 anonim ***** válasza:
64%
Te vagy troll kisfiú! Nem bírsz meglenni nélküle. Megmondta, hogy sok a munka és mégis zaklatod még munkaidőbenis is. A saját munkáddal törődj inkább és hagyd levegőhöz jutni. Majd ha megszokja a strapát akkor változik a szituáció. Ha pedig nem hagyod békén kirak téged jogosan.
okt. 26. 16:32
 16/39 anonim ***** válasza:
82%

Fordítsuk meg a szitut. Te kapsz ilyen lehetőséget és a menyasszonyod papol neked, hogy de nem írsz nekem. Ne mond, hogy nem akadnál ki.

Én is kaptam ilyen lehetöséget és egy sima alkalmazotti munkához képest ég és föld. Az én férjem támogatott és nem reklamált, hogy nem egész nap írkálok neki. Aki vágyik karrierre és szeretné jól csinálni az természetes, hogy oda teszi magát. Ha tényleg szereted támogatod és mellette állsz. Nyilván neki is jobb, ha nem egy kosgyerekként viselkedve sikoltozol a szoknyája mellett, hogy de egész nap nem írtál.

okt. 26. 17:15
 17/39 anonim ***** válasza:
100%

12-esnek van igaza. Munkaidőben nem mindenki tud chatelni, ezt meg kell érteni. Viszont ha kevés időt tud veled tölteni, és akkor is ideges, és nem tudtok rendesen beszélgetni, az már más kérdés.

Amúgy van egy tanár barátnőm, ő azért szakított az egyik pasijával, mert óra alatt nem válaszolt az üzeneteire. Nem értette meg, hogy amikor tanítás van, akkor nem tudja nézegetni a messengert. Elég érdekes, hogy vannak ilyen gyerekes emberek...

okt. 26. 18:11
 18/39 anonim ***** válasza:
100%
Adj neki időt! Nyilván még új neki a helyzet és nagyon szeretne megfelelni, és most jössz te a képbe, mint a társa, aki megértő és támogató. Ha fáradt, masszírozd meg, csinálj neki egy finom vacsit. Lecseng majd ez az időszak is, belerázódik és nagyon hálás lesz neked a támogatásodért. Jó kapcsolatokban ez így működik szerintem, hogy akinek jobban be kell magát dobnia és stresszesebb, akkor a másik kicsit visszavonul és lejjebb vesz a személyes kapcsolati igényeiből. Hosszú távon szerintem csak így működik.
okt. 26. 18:11
 19/39 anonim ***** válasza:
100%
Október 1 óta dolgozik ebben, valószínűleg az egész még egy betanulás, stressz neki. Próbálj egy kicsit megértőbb, támogatóbb lenni...
okt. 26. 22:17
 20/39 anonim ***** válasza:
65%
Nekem teljesen más a véleményem. Szerintem ne vállaljon középvezetői állást, ha ennyire nincs rá felkészülve, illetve ne akarjon menyasszony lenni, ha a vőlegénye egyértelműen másodhegedűs lesz hol a munka, hol ki tudja mi egyéb mellett. Mindig lesz stresszelő tényező, ezzel együttes erővel kell egy párnak megbirkóznia, nem úgy, hogy az egyiknek kuss a neve. Az ingázást is ő vállalta, miért nem mérlegelte, hogy megéri-e az új pozíció ha rámegy a párkapcsolat. Ha még nem lett volna eljegyzés, akkor lehet nem merne ennyire parkoló pályára tenni.
okt. 26. 23:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!