Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülés óta miért kapom ezt a páromtól, hogy lehet választani ilyen lehetetlen helyzetben?
Én a helyedben a gyereket választanám és nem a f_szt. Sajnos rengeteg gyerek él az országban akiknek az élete azért ment tönkre, mert az anyjuk inkább a f_sz után szaladt és nem a saját gyereke után.
Ne akarj rossz jövőt a gyermekednek.
De őszintén, egy Anyának eszébe sem jut ilyen opció, hogy a házassága meg a férje kedvéért leadja a lelencbe a gyereket.
"Ismerem annyira, hogy sose tudna senkinek szánt szándékkal fizikai erővel ártani."
Mennyien hitték már ezt a párjukról, akik azóta a sírban fekszenek. Már bocsánat.
#18-as kommentelőt ne vedd komolyan, játssza a mintaanyát, ez a másik véglet.
Nagyon javaslom itt mindenkinek, de főleg a kérdezőnek Muri Angéla videóit a TikTokon. Ő ki meri mondani az anyasággal járó nehézségeket és hogy senki nem lesz szar szülő attól, hogy ki meri mondani, hogy milyen nehéz. Kifelé mindenki löki ezt a "bármilyen nehéz volt, életem legszebb időszaka", de a név nélküli kommentekben ezerszer leírják, hogy semmi pénzért nem kezdenék újra.
Nem normális, amit a kérdező férje mondogat, de az sem, amikor úgy adjátok elő az anyaságot, mint valami habosbabos tündérmesét.
Ezt úgy mondom, hogy nincs gyerekem.
Kívülről azt látom, hogy a habosbabosságot a férfiak látják nagyon bele az egészbe. Lehet nem is olvasnak nagyon ilyen témákat online, férfias fórumokon sem, de baromira el vannak tájolva, amikor a kisbabás életről képzelődnek. Engem letaglóz, mennyire naivak, pedig én egy percet nem töltöttem babákkal, kezembe se fogtam, barátaimnak sincs.
Másrészről viszont gyerekmentesként nem értem, hogy lehet a gyerekvállalást bevállalni egy jó kapcsolatba. Garantált, hogy tönkremegy a kapcsolat. 17 év, lehet együtt lettetek volna halálotokig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!