Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szülés óta miért kapom ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülés óta miért kapom ezt a páromtól, hogy lehet választani ilyen lehetetlen helyzetben?

Figyelt kérdés
Középiskolai szerelem a miénk,17 éve vagyunk együtt. Mindig is nagyon megfontolt típus voltam, nagyon sok embernél látom, hogy meggondolatlanul cselekednek,1-2 éves kapcsolatokban gyereket szülnek. Mi tudatosan nem akartunk a 20-as éveinkben még gyereket, kiéltük magunkat,bulizutunk, utaztunk rengeteget. Mikor elhatároztuk, hogy jöhet, akkor szinte azonnal összejött, konkrétan 2 héten belül teherbe estem. A várandósságom alatt jártunk szülésfelkészítőre, párom is mindent megtanult, ami várhat rá egy újszülöttel kapcsolatban. Soha nem fogom elfelejteni, hogy mennyire boldog volt, mikor UH-m megtudtuk, hogy fiunk lesz (mindketten fiút akartunk inkább). Alapvetően zökkenőmentes terhességem volt, a szülésnél megbeszéltük előre, hogy nem szeretném, ha bent lenne, anyukám és az ő anyukája volt mellettem. Mióta megszületett a gyermekünk sajnos pokol az életünk. A kicsi nagyon sírós, óránként, ritkábban kétóránként fel kell hozzá kelni éjszaka. Párom emiatt nem tud aludni nyugodtan, emiatt teljesen ki van készülve. Már ott tartunk,hogy nem hajlandó nekem semmiben segíteni a gyermek körül, kimondta, hogy ha tudta volna, hogy ilyen sírós, hisztis gyerekünk lesz, akkor bárcsak sose lett volna. Ha minden így megy tovább, akkor ő el fog költözni, nyugodtan akar pihenni. Kiemelte, hogy velem semmi baj, a gyereket nem bírja elviselni. Azt szeretné, hogy adjuk örökbe, vissza akarja kapni a régi életünket. Annyit stresszelek a kialakult helyzet miatt, hogy már szoptatni sem tudok, plusz pihenni sem, mindig agyalok, hogy mit kellene tennem. Nagyon szeretem őt és a közös gyermekünket is, nem állíthat ilyen választás elé. Sosem tudnám megbocsájtani magamnak, ha lemondanánk a gyerekünkről,de azt sem, ha ilyesmi miatt érne véget az eddig nagyon jó kapcsolatunk.

okt. 22. 14:08
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
73%

Te miről beszélsz? Már megmondta, hogy elköltözik ha nem adják örökbe.

okt. 22. 16:35
 32/53 anonim ***** válasza:
65%
Én sem értem miért írtok neki azzal kapcsolatban tanácsokat, hogy nagyszülők segítsenek be, vagy pár napra hagyj menjen máshová aludni a férje amikor ultimátumot adott neki. Vagy ő vagy a közös kisbaba. A kérdező majd eldönti mit szeretne, de az holtbiztos, hogy a férje embertelen és ha követi a kérdező rá is illik az a szó.
okt. 22. 16:44
 33/53 anonim ***** válasza:
43%
Hát én az örökbeadásig hittem el azt a sztorit...
okt. 22. 16:52
 34/53 anonim ***** válasza:
37%
Pedig vannak ilyen embertelen "emberek", tök hihető.
okt. 22. 16:56
 35/53 anonim ***** válasza:
38%

34

Tök hihető, hogy 17 éve vannak együtt, és most derült ki, hogy kb elmebeteg? Aha, oké...

okt. 22. 17:01
 36/53 anonim ***** válasza:
52%
De hát nem elmebeteg ő "csak" embertelen, nem szereti a gyermekét és ha magára hagyja a kérdezőt őt se szereti. Mennyi ilyen létezik még nőkben is. Simán elhagyják a családjukat és a férfi neveli a gyermeket.
okt. 22. 17:06
 37/53 anonim ***** válasza:
42%
Ha ez igaz, akkor nagyon szomorú. Mármint, hogy 17 éve vagy valakivel jóban-rosszban. Azt hiszed, ismered, tök magabiztosan vágsz vele bele a gyerek témába, abszolút nincs elsietve, meg van beszélve, aztán nézd meg ...én nem tudom már kinek érdemes szülni, vagy hogy egyáltalán érdemes e....
okt. 22. 17:07
 38/53 anonim ***** válasza:
60%

36

Hagyjuk már, hogy nem elmebeteg. Ha igaz ez a kamu, akkor a pasi nem százas.

Egy csomó megoldást ki lehet találni... Füldugó, néha máshol alszik (barátnál / szülőnél), altató, hogy ne ébredjen fel a sírásra stb. Engedjük el ezt a hülyeséget, hogy valakinek az a megoldása, hogy örökbe adja a gyerekét. Full kamu a sztori.

okt. 22. 17:10
 39/53 anonim ***** válasza:
66%

"Tök hihető, hogy 17 éve vannak együtt, és most derült ki, hogy kb elmebeteg?"

Eddig nem volt gyerekük. Sokan nem tudják elképzelni, mekkora stressz és felelősség, csak amikor már késő.

okt. 22. 17:50
 40/53 anonim ***** válasza:
65%

Lehet, hogy a kérdés kamu, de az a jelenség elég gyakori, hogy 1x évig minden jó(nak tűnik), aztán megszületi a gyerek és egyből válnak.

Egyrészt belecsontosodtak egy gyerekmentes életbe, sokkal nehezebben kezelik a változást. Másrészt meg amíg lehet jönni-menni, haverok ott vannak, lehet spontán neki indulni a világnak, addig ki se derül, hogy egyébként 50 nm-en összezárva két szót sem tudnak szólni egymáshoz. Covid meg karantén után is ezért váltak el sokkal többen.

okt. 22. 17:58
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!