Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szülés óta miért kapom ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülés óta miért kapom ezt a páromtól, hogy lehet választani ilyen lehetetlen helyzetben?

Figyelt kérdés
Középiskolai szerelem a miénk,17 éve vagyunk együtt. Mindig is nagyon megfontolt típus voltam, nagyon sok embernél látom, hogy meggondolatlanul cselekednek,1-2 éves kapcsolatokban gyereket szülnek. Mi tudatosan nem akartunk a 20-as éveinkben még gyereket, kiéltük magunkat,bulizutunk, utaztunk rengeteget. Mikor elhatároztuk, hogy jöhet, akkor szinte azonnal összejött, konkrétan 2 héten belül teherbe estem. A várandósságom alatt jártunk szülésfelkészítőre, párom is mindent megtanult, ami várhat rá egy újszülöttel kapcsolatban. Soha nem fogom elfelejteni, hogy mennyire boldog volt, mikor UH-m megtudtuk, hogy fiunk lesz (mindketten fiút akartunk inkább). Alapvetően zökkenőmentes terhességem volt, a szülésnél megbeszéltük előre, hogy nem szeretném, ha bent lenne, anyukám és az ő anyukája volt mellettem. Mióta megszületett a gyermekünk sajnos pokol az életünk. A kicsi nagyon sírós, óránként, ritkábban kétóránként fel kell hozzá kelni éjszaka. Párom emiatt nem tud aludni nyugodtan, emiatt teljesen ki van készülve. Már ott tartunk,hogy nem hajlandó nekem semmiben segíteni a gyermek körül, kimondta, hogy ha tudta volna, hogy ilyen sírós, hisztis gyerekünk lesz, akkor bárcsak sose lett volna. Ha minden így megy tovább, akkor ő el fog költözni, nyugodtan akar pihenni. Kiemelte, hogy velem semmi baj, a gyereket nem bírja elviselni. Azt szeretné, hogy adjuk örökbe, vissza akarja kapni a régi életünket. Annyit stresszelek a kialakult helyzet miatt, hogy már szoptatni sem tudok, plusz pihenni sem, mindig agyalok, hogy mit kellene tennem. Nagyon szeretem őt és a közös gyermekünket is, nem állíthat ilyen választás elé. Sosem tudnám megbocsájtani magamnak, ha lemondanánk a gyerekünkről,de azt sem, ha ilyesmi miatt érne véget az eddig nagyon jó kapcsolatunk.

okt. 22. 14:08
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
63%
Másnak hármas, vagy négyes ikrek születnek és felnevelik szeretetben, ti meg egy babával nem bírtok, de akkor minek kellett megszülni? 17 éve vagytok együtt és még csak most lett utód. Már ebből látni, hogy nem vagytok alkalmasak gyermekneveléshez. Külön szobában alszik, de még úgyse tud dögleni. Füldugó nem letézik? Ő miért nem kel fel hozzá? Mi az, hogy hétköznap akár több napot majd a nagyszülőknél lesz a baba? A tiétek, rátok van szüksége! Azért sír mert egyikőtök se szereti és érzi. Valamint most született egy idegen helyre, a pocakodban nem fázott, nem volt melege, nem érezte a szellőt, nem volt rajta pelus. Az égvilágon minden új neki, az idegrendszere még fejletlen. Természetesen sír. Hasfájós is lehet, nem elég neki az anyatej, vagy a tápi erős, gyenge, zavarja a büfi, puki. Minden. És ahelyett hogy törödnétek vele inkább adopcióra akarjátok. Szégyen. Remélem jobb helyre kerül és ti szétmentek, vagy szenvedtek egymás mellett életetek végéig.
okt. 22. 15:40
 22/53 anonim ***** válasza:
43%
Elírtam, Murinai Angéla, keress rá!
okt. 22. 15:41
 23/53 anonim ***** válasza:
77%
19: senki nem mondta, hogy nem nehéz. Nekem is van kettő, a nagyobbik olyan extrém szar alvó volt, hogy túlzás nélkül 15x is keltünk éjjel hónapokon át, világomat nem tudtam kb. Mondtam, hogy rohadt nehéz, hogy a tököm tele a nem alvással, hogy nem gondoltam, hogy ennyire durva lesz. De azt soha, hogy inkább örökbeadom a gyereket csak alukálhassak, meg ha visszamehetnék az időben, nem lenne. De az apja se mondott ilyet soha. Úgyhogy igen, számomra nagyon durva, ha egy szülő képes ilyet mondani. És még elölről kezdeni is képes voltam, lett második :D
okt. 22. 15:41
 24/53 anonim ***** válasza:
48%

Ha elfer egy agy a gyerekszobaban akkor egy idore koltozz be a gyerek melle. Egy agyban vagy az agy mellett babaobolban.

Nekem bevalt a nagyon airos korszakban.

okt. 22. 15:50
 25/53 anonim ***** válasza:
38%

De ki írt olyasmit, hogy könnyű? Senki! Marhára nehéz, de akkor is az egyik legcsodálatosabb dolog a világon. Nem Murinai Angéla videóikat kellene nézegetni hanem nevelni azt a babát és irtóra szeretni. Ha meg nem bírja akkor menjen pszichológushoz, vagy adják örökbe azt éljenek nélküle.

Ha a híres férjecske a saját gyerekével kapcsolatban azt mondja, hogy bárcsak meg se született volna és a drága kérdező lamentál azon, hogy kit válasszon:

"Sosem tudnám megbocsájtani magamnak, ha lemondanánk a gyerekünkről,de azt sem, ha ilyesmi miatt érne véget az eddig nagyon jó kapcsolatunk."

Kezet foghat vele, nem prioritás számára a saját babája, többet ér a férje.

okt. 22. 15:54
 26/53 anonim ***** válasza:
19%

Mért nem segítenek a baba körül a nagymamák, rokonok?

A férj meg menjen át a másik szobába aludni.

okt. 22. 16:11
 27/53 anonim ***** válasza:
84%
Az is aranyos egyébként, hogy a férj aludjon külön szobában, a kérdező meg keljen a gyerekhez egyedül. Ő nyugodtan megdögölhet a fáradtságtól nem számít, csak apuka kényelme az első, nyilván.
okt. 22. 16:21
 28/53 anonim ***** válasza:
45%
#27 Hát igen, sok az álszent mamzilla.
okt. 22. 16:28
 29/53 anonim ***** válasza:
53%

Hát tényleg király, hogy a kérdező legyen vele kizárólag a férje meg azt csináljon amit akar. Az is fasza, hogy a nagyszülőkre nyomnák egy páran a babát. No kommentelek inkább semmit. Maradjunk annyiban, hogy némely embernek nem kéne hozzászólást írnia.

Válni kéne egyszerűen, megmondta neked hogyha nem adjátok örökbe ő nem fog vele törődni, elköltözik "pihenni". Vagyis ha te rád hagyja akkor egyáltalán nem szeret ő téged hiába védekezel azzal, hogy a 17 év alatt kitartott melletted. Azt hitte, hogy egyáltalán meg se fog nyikkani a baba, nyugodtan mehettek ide-oda mint azelőtt. Mellesleg egy kisbaba esetében teljesen normális ha nemrég született ha 1-2 óránként felkel papizni. De természetesen amikor nagyobb a saját mozgására is felébred, vagy rosszat álmodik. Illetve a szeparációs szorongás is előkerül. Nem tudom, hogy mire számítotattok. Gyermek fejlődéséről könyvet nemcsak lapozgatni kell ám hanem az információkat hasznossá tenni.

Nektek ez nem fog menni soha, én is azt tanácsolom, hogy adjátok örökbe hátha akadnak normális szülők számára.

okt. 22. 16:30
 30/53 anonim ***** válasza:
12%
#26 A kérdező leírta, hogy a nagyszülők tőlük 320 km-re élnek. Azt is leírta, hogy a férje külön szobában alszik, de a gyereksírás áthallatszik. Kérdező, ha az ember hónapok óta kialvatlanul jár dolgozni, kikészül idegileg, és olyanokat mond, amit később megbánhat. Nem tudom, van-e arra lehetőség, hogy a férjed egy időre elköltözzön? Talán ez megoldaná a problémát. Ha hiányoztok neki, előbb vagy utóbb úgyis hazamegy. Ha nem, akkor sajnos ennyi volt. Részvétem az egész miatt.
okt. 22. 16:31
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!