Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülés óta miért kapom ezt a páromtól, hogy lehet választani ilyen lehetetlen helyzetben?
"Nem tudom, van-e arra lehetőség, hogy a férjed egy időre elköltözzön? Talán ez megoldaná a problémát. Ha hiányoztok neki, előbb vagy utóbb úgyis hazamegy."
Pfff, hát hogyne, a család pont így működik, hogy ha nincs kedvem, egy kicsit kiszállok, aztán ha nyugisabb a helyzet, hazamegyek... Remek férj és apa, akira lehet számítani. Ja, nem. Te normális vagy egyébként?
"Másrészről viszont gyerekmentesként nem értem, hogy lehet a gyerekvállalást bevállalni egy jó kapcsolatba. Garantált, hogy tönkremegy a kapcsolat. 17 év, lehet együtt lettetek volna halálotokig."
???
Mi 13 éve vagyunk együtt, 9. évben született a gyerekünk jó kapcsolatba, semmi nem ment tönkre, pedig kettő van.
43, majd az élete végén mondhatja mindenki, hogy kivel élte le az életét. Lehet 2 év múlva váltok.
(Ne legyen így, maradjatok együtt örökre, de érted.)
"hogy lehet választani ilyen lehetetlen helyzetben?"
Egyszerűen. Ki a tetűvel. Ez nem lehetetlen helyzet hanem nagyon is egyértelmű, egy anyának. Ami remélem nem vagy, hanem csak trollkodsz.
Aki meg idehozta Murinai Angélát, az inkább ne hallgassa ha ennyire nem érti. Ő már túlélte a túlélhetetlent, az egyik gyereke elvesztését.
"Pedig vannak ilyen embertelen "emberek", tök hihető."
Azért ezt erősen kétlem, de ha mégis van ilyen "apa", az már teljesen kizárt, hjogy az anya még el is gondolkozzon a kérdésen, hogy nehéz a választás.
Nem értem, hogy miért olyan hihetetlen, hogy egy apa ilyet mond. Rengeteg anya is megbánja, hogy gyereke született (Regretting Motherhood, tessék utána olvasni), nemhogy apa.
Ez nem számít ritka dolognak, csak kevesen merik bevallani.
Egyébként a témában én is Murinai Angélát ajánlom. Tabutémákat dönget nagyon helyesen!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!