Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gyerekes apukával kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekes apukával kapcsolatban élők, mennyi idő után szoktátok meg a párotok gyerekét/gyerekeit?

Figyelt kérdés
Bármikor ismerkedtem a legfontosabb szűrő volt, hogy az illetőnek ne legyen gyereke, 11 éves korom óta tudom, hogy nem szeretnék sajátot. A legtöbb kicsi idegesít, nincs türelmem hozzájuk. A mostani párommal sem ismerkedtem volna meg, ha tudom, hogy van 2 kislánya. Egy rendezvényen találkoztunk, majd randiztunk számtalanszor, ahol említettem neki, hogy sose szeretnék szülni (itt a legtöbb pasi riadtan szokott nézni), ő azonban mondta, hogy oké, viszonylag gyorsan témát is váltottunk. Álmaimban sem gondoltam volna, hogy azért, mert van neki már kettő, és nem akar többet. Nehéz ezt megfogalmazni, de nem tűnt apuka típusnak, az addig felvázolt életvitelébe sem tudtam beilleszteni a gyerekeket. Már a 7. randink volt, amikor mondta, hogy ne haragudjak, de mennie kell az anyukájához. Nagyon megijedtem, azt hittem valami baja lett, de kiderült, hogy csak nála voltak a kicsik, este pedig színházba ment, így nem volt ki vigyázzon rájuk. Mikor kérdőre vontam, hogy ezt eddig miért vonakodott elmondani, az volt a válasza, hogy nagyon szimpatikus vagyok neki, látta rajtam, hogy mennyire nem szeretem a gyerekeket, emiatt nem akart elveszíteni, sőt, mondta, hogy csak akkor mutat majd be nekik, ha én is készen állok rá, megérti, ha ez most sokkol. Annyira megszerettem őt, hogy képtelen voltam emiatt szakítani vele. A gyerekekek szerencsére az anyukájuknál vannak, hétvégente vannak 1 napot a páromnál. Közel fél év után ismertem meg őket, eddig 3-szor találkoztam velük. Őszintén szólva nagyon lefárasztottak, fogalmam sincs, hogy ezt hogy lehet majd idővel megszokni, egyáltalán kiakakul-e feléjük valamilyen szintű szeretetem, egyelőre úgy érzem, hogy púp a hátamon, ha jönnek hozzánk vagy programot csinálunk velük.

ma 10:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%

Soha nem tudnám megszokni és nem is vagyok rászorulva.

Jó hogy ilyen őszinték vagytok.

ma 11:11
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
El kellett volna mondania mindjárt azután, hogy mondtad neki a gyerekekről a véleményed. Neki elsősorban a gyermekeit kéne nézni és nem magát majd téged. Soha nem fogod megszokni őket és soha nem fogod őket szeretni mert benned kellene, hogy legyenek az érzések gyerekek felé eleve. Alig láttad őket és téged lefárasztottak. Pedig ha szeretnéd a gyerekeket akkor mást írtál volna. Szerintem véget kellene vetni az ismerkedésnek mert leginkább a gyerekek fogják megérezni, hogy nem vagy mostoha anyucira való emberke és minél később lépsz le annál inkább fájdalmasabb lesz számukra. Ne légy legalább te önző ha már a gyerekek apja az és szépen szakítsd meg vele az ismerkedést.
ma 11:23
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Magyarán kicsit átvágott amikor szándékosan hallgatott el olyan információt amiről pontosan tudta, hogy neked nagyon is lényeges. Ennek ellenére vele maradtál és hagytad magad beforgatni.

Ne várj túl sok jót olyan kapcsolattól ami már az elején "füllentésekkel" kezdődött. Ha eddig is zavartak a kölkök akkor ez után is fognak, ez nem fog változni. Csinálj olyankor külön programot magadnak, vagy offold a pasit (legalább tanul belőle, hogy legközelebb legyen már az elején korrekt).

ma 11:47
 4/13 anonim ***** válasza:
83%

"Mikor kérdőre vontam, hogy ezt eddig miért vonakodott elmondani, az volt a válasza, hogy nagyon szimpatikus vagyok neki, látta rajtam, hogy mennyire nem szeretem a gyerekeket, emiatt nem akart elveszíteni..."

A saját gyerekeit eltitkolta előled és amikor már tudta, hogy az ujjai köré csavart akkor mondta el, hogy léteznek.

"...sőt, mondta, hogy csak akkor mutat majd be nekik, ha én is készen állok rá, megérti, ha ez most sokkol."

Vagyis arra akarna ráerőszakolni, hogy szeresd meg a gyerekeit, de természetesen lassan adagolja neked. De tudja saját maga, hogy nem szereted a gyerekeket egyáltalán.

Ilyen férfi szerinted férfi? Mert szerintem nem. Inkább egy utolsó rohadék aki eltitkolja a gyerekeit, hogy nőhöz jusson, direkt magába bolondítja és még a gyerekre is tesz magasról hiszen tudja, hogy nem szereted őket. Az lesz ebből idővel, hogy egyre jobban rád fogja erőltetni az anya szerepét, rád hagyja őket amikor ő menni akar és te hagyni fogod neki.

Ha nem akarsz arra a sorsra jutni szedd össze magad és vágd ki a rohadékot minél előbb!

ma 11:52
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a baj, hogy nem szereted a gyerekeket es nem akarsz sajatot, hanem az, hogy a hapsi eltitkolta a sajatjait. Milyen ember az ilyen??

Ebbol normalis kapcsolat nem lesz, te nem fogod megszeretni a gyerekeit. Szakitsatok es olyat keress, aki szinten nem akar, es nincs is neki.

ma 11:56
 6/13 anonim ***** válasza:
69%
Ezt sose fogod megszokni max azt, ha neked nem kell ezeket a napokon ott lenned, hanem ilyenkor tartasz csajos napot, elmész a szüleidhez, ilyesmi. Beszélj vele őszintén, hogy tudtok -e ilyen vegytisztán szétválasztott életet élni. Ha erre igent mond, akkor könyveld el, hogy egy sz.r apa (már eleve az, hoyg nem szól direkt a gyerekekről, mert rádgerjedt...mit gondolt?!), és előbb utóbb ki is fogja koptatni azokat a gyerekeket az életéből.
ma 11:58
 7/13 anonim ***** válasza:

Nekem ez nagyon fura; évekig ismerkedtem neten, élőben, szórakozóhelyen, de szinte minden randin az volt az első, hogy beszéltünk magunkról, a családi helyzetünkről, terveinkről. Hiszen így ismered meg a másikat, ezek alap információk. Elsősorban senkit nem az érdekel, hogy a másik milyen ételeket szeret vagy mi a kedvenc márkája, ezek sokadlagos dolgok.

Elképzelhetetlennek tartom, hogy ezek a kérdések részedről sem merültek fel az első randikon.

Mivel már nyakig benne vagy, csak azt tudom biztatásként mondani, hogy minél jobban nőnek a gyerekek, annál kevésbé fogják igényelni a törődést és nem fognak nyaggatni, egyre önállóbbak lesznek. De még az is előfordulhat, hogy az évek múlásával egyre jobban megkedveled/megszereted őket.

Én abszolút megértelek, soha nem akartam gyereket és ezt minden egyes ismerkedésnél előre tisztáztam, illetve nem randiztam gyerekes apukával. (Én mindig rákérdeztem már az elején, hogy van-e gyerek.)

ma 12:08
 8/13 anonim ***** válasza:
25%
Milyen férfi ez?Milyen apa?Heti egy nap...Én ha elválnek, biztos nem engednek olyan embert a gyerekem közelébe aki nem szereti a gyerekeket.
ma 12:09
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Az én páromnak van kisgyereke, aranyos, szeret engem is, DE mi az, hogy 7 randin keresztül nem mondja el?? Na az ilyet úgy bsznám ki, mint macskát szarni. Mit képzel, hogy ilyen infót eltitkol és rabolja az idődet? Felháborító!
ma 12:10
 10/13 anonim ***** válasza:
71%
Szegeny lányok ,egy nem törődő apa,és mellé olyan nőt visz a nyakukba ,aki nem szereti őket.
ma 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!