Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekes apukával kapcsolatban élők, mennyi idő után szoktátok meg a párotok gyerekét/gyerekeit?
Soha nem tudnám megszokni és nem is vagyok rászorulva.
Jó hogy ilyen őszinték vagytok.
Magyarán kicsit átvágott amikor szándékosan hallgatott el olyan információt amiről pontosan tudta, hogy neked nagyon is lényeges. Ennek ellenére vele maradtál és hagytad magad beforgatni.
Ne várj túl sok jót olyan kapcsolattól ami már az elején "füllentésekkel" kezdődött. Ha eddig is zavartak a kölkök akkor ez után is fognak, ez nem fog változni. Csinálj olyankor külön programot magadnak, vagy offold a pasit (legalább tanul belőle, hogy legközelebb legyen már az elején korrekt).
"Mikor kérdőre vontam, hogy ezt eddig miért vonakodott elmondani, az volt a válasza, hogy nagyon szimpatikus vagyok neki, látta rajtam, hogy mennyire nem szeretem a gyerekeket, emiatt nem akart elveszíteni..."
A saját gyerekeit eltitkolta előled és amikor már tudta, hogy az ujjai köré csavart akkor mondta el, hogy léteznek.
"...sőt, mondta, hogy csak akkor mutat majd be nekik, ha én is készen állok rá, megérti, ha ez most sokkol."
Vagyis arra akarna ráerőszakolni, hogy szeresd meg a gyerekeit, de természetesen lassan adagolja neked. De tudja saját maga, hogy nem szereted a gyerekeket egyáltalán.
Ilyen férfi szerinted férfi? Mert szerintem nem. Inkább egy utolsó rohadék aki eltitkolja a gyerekeit, hogy nőhöz jusson, direkt magába bolondítja és még a gyerekre is tesz magasról hiszen tudja, hogy nem szereted őket. Az lesz ebből idővel, hogy egyre jobban rád fogja erőltetni az anya szerepét, rád hagyja őket amikor ő menni akar és te hagyni fogod neki.
Ha nem akarsz arra a sorsra jutni szedd össze magad és vágd ki a rohadékot minél előbb!
Nem az a baj, hogy nem szereted a gyerekeket es nem akarsz sajatot, hanem az, hogy a hapsi eltitkolta a sajatjait. Milyen ember az ilyen??
Ebbol normalis kapcsolat nem lesz, te nem fogod megszeretni a gyerekeit. Szakitsatok es olyat keress, aki szinten nem akar, es nincs is neki.
Nekem ez nagyon fura; évekig ismerkedtem neten, élőben, szórakozóhelyen, de szinte minden randin az volt az első, hogy beszéltünk magunkról, a családi helyzetünkről, terveinkről. Hiszen így ismered meg a másikat, ezek alap információk. Elsősorban senkit nem az érdekel, hogy a másik milyen ételeket szeret vagy mi a kedvenc márkája, ezek sokadlagos dolgok.
Elképzelhetetlennek tartom, hogy ezek a kérdések részedről sem merültek fel az első randikon.
Mivel már nyakig benne vagy, csak azt tudom biztatásként mondani, hogy minél jobban nőnek a gyerekek, annál kevésbé fogják igényelni a törődést és nem fognak nyaggatni, egyre önállóbbak lesznek. De még az is előfordulhat, hogy az évek múlásával egyre jobban megkedveled/megszereted őket.
Én abszolút megértelek, soha nem akartam gyereket és ezt minden egyes ismerkedésnél előre tisztáztam, illetve nem randiztam gyerekes apukával. (Én mindig rákérdeztem már az elején, hogy van-e gyerek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!