Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gyerekes apukával kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekes apukával kapcsolatban élők, mennyi idő után szoktátok meg a párotok gyerekét/gyerekeit?

Figyelt kérdés
Bármikor ismerkedtem a legfontosabb szűrő volt, hogy az illetőnek ne legyen gyereke, 11 éves korom óta tudom, hogy nem szeretnék sajátot. A legtöbb kicsi idegesít, nincs türelmem hozzájuk. A mostani párommal sem ismerkedtem volna meg, ha tudom, hogy van 2 kislánya. Egy rendezvényen találkoztunk, majd randiztunk számtalanszor, ahol említettem neki, hogy sose szeretnék szülni (itt a legtöbb pasi riadtan szokott nézni), ő azonban mondta, hogy oké, viszonylag gyorsan témát is váltottunk. Álmaimban sem gondoltam volna, hogy azért, mert van neki már kettő, és nem akar többet. Nehéz ezt megfogalmazni, de nem tűnt apuka típusnak, az addig felvázolt életvitelébe sem tudtam beilleszteni a gyerekeket. Már a 7. randink volt, amikor mondta, hogy ne haragudjak, de mennie kell az anyukájához. Nagyon megijedtem, azt hittem valami baja lett, de kiderült, hogy csak nála voltak a kicsik, este pedig színházba ment, így nem volt ki vigyázzon rájuk. Mikor kérdőre vontam, hogy ezt eddig miért vonakodott elmondani, az volt a válasza, hogy nagyon szimpatikus vagyok neki, látta rajtam, hogy mennyire nem szeretem a gyerekeket, emiatt nem akart elveszíteni, sőt, mondta, hogy csak akkor mutat majd be nekik, ha én is készen állok rá, megérti, ha ez most sokkol. Annyira megszerettem őt, hogy képtelen voltam emiatt szakítani vele. A gyerekekek szerencsére az anyukájuknál vannak, hétvégente vannak 1 napot a páromnál. Közel fél év után ismertem meg őket, eddig 3-szor találkoztam velük. Őszintén szólva nagyon lefárasztottak, fogalmam sincs, hogy ezt hogy lehet majd idővel megszokni, egyáltalán kiakakul-e feléjük valamilyen szintű szeretetem, egyelőre úgy érzem, hogy púp a hátamon, ha jönnek hozzánk vagy programot csinálunk velük.

ma 10:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy szerintem ezt nem lehet és nem is kell megszokni. Nem szereted a gyerekeket, ez a kapcsolat se neked, se nekik nem lesz jó. Már rég szakítanod kellett volna.
ma 12:13
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Maradj vele ha akarsz, de meglátod hogyha eltitkolta a kislányait akkor másban is fog titkolózni.
ma 12:29
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
A legótvarabb szexkapcsolatban is tudod, hogy nős, 3 gyerek, vagy nem tudsz róla semmit. De ez a szándékos elhallgatás minősíthetetlen és nem is mondta volna el még jóideig, ha nem megy az anyja színházba. Ilyen tetűt máskor is kapsz, felesleges maradnod.
ma 13:45
 14/15 anonim ***** válasza:
A gyerekek anyja legalább igazán szereti őket, és esetleg a párja aki lesz? A lányoknak szüksége van minimum egy anyára aki szereti őket és egy apára (vagy nevelőapa). Ezen kívül néhány szerető nagyszülőre az egészséges fejlődéshez, valamint pénzre, hogy meglegyenek az alapvető szükségleteik. Az hogy te nem vagy oda értük nem fogja őket meghatni, ha őszintén elmondod hogy nem bírod a gyerekeket és nem személy szerint velük van bajod, úgy mindjárt könnyebb nekik. Viszont ha a saját anyjukkal sincsenek jóba, úgy azért kellene valahogy egy nő aki törődik velük. Az hogy a pasi nem mondta meg, hát ja, az hiba.
ma 14:56
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok, van egy gyerekem is.

Azonnal megszakítanám a kapcsolatot azzal a hazug disz..óval, aki titkolja a gyerekei létezését, csak hogy megkaphasson.

…tudom, én elvált vagyok, gyerekem is van, ne merjek válogatni- pedig DE.

Aki a tulajdon gyerekeit szégyelli vagy kummant ilyen alapvető, fontos dologban, attól mégis hogyan lehet őszinte érzelmeket várni?

Ne haragudj kérdező, de nincs a jó s..gg vagy nem is tudom, sármos arc vagy bármi, depláne 7 találkozás után, ami képes lenne velem feledtetni, hogy hazudik valaki épp olyanról, ami az egyik legfontosabb kellene, hogy legyen az életében.

ma 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!