Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjes családos nő vagyok. Egyik munkatársammal kezd közeli lenni a kapcsolatunk.Még olyan nagyon nem voltunk egymáséi csak egy egy ölelés csók történt közöttünk.Nem tudom mit hogyan tegyek? Gyerekeim férjem van, de szeretem a barátomat is.
Itt a sok tökéletes ember szét fog szedni téged mindjárt.
Szerintem ha már mindenképp eldöntötted tedd meg, de ne boríts mindent azonnal. Kivéve ha tényleg rossz a házasságod és a gyerekek is megsínylik már.
Ja hogy van már barátod is a férjed mellett? Ezt mifelénk szeretőnek hívják! :D
A "barátod" csak dugni akar, nyugi, egy fedél alatt a szürke hétköznapokban, főleg a gyerekeddel körbevéve az a fene nagy szex ott is zátonyra futna, és csak idő kérdése él lelépne.
Nálunk sincs az a fene nagy szex, de az van kedves, hogy az ember nem élheti mindig a gondtalan tinik életét.
Viszont ez a te életed, vagyis nem csak a tiéd, de gondolom ez téged annyira nem aggaszt...
Tudod mi az a házasság?
Akkor minek házasodtál?
Mehettel volna porostinak
Te ezt már eldöntötted. Ha szar a házasságotok, még talán meg is értelek (erről nem írtál). Bár nem tudom mi a francért kellett megházasodnod és szaporodnod, ha ennyire nem tudod kontrollálni a pityuládat.
Amúgy hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!