Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromat irritálja, hogy diétázom, folyton etetni akar, azt mondja szakít, ha nem eszem rendesen. Én vagyok a rugalmatlan, keresi az indokot a szakításra, vagy csak egy brom?
Hány kiló vagy? Ha alapvetően vékony vagy, akkor megértem, hogy miért nem tetszik neki. Illetve az rendben van, hogy este nem eszel nehéz kaját, vagy úgy egyáltalán, de azért a diéta is olyan, hogy ha hosszútávra tervezel, tehát az életmódodba akarod beilleszteni, mivel tartósan szeretnél jól kinézni, akkor kell a változatosság, illetve mértékkel a lazítás is. Én is odafigyelek az alakomra, sportolok, tényleg vékony vagyok (49 kiló), de azért néha egy jó kis pizzazós este, vagy étterem, esetleg chips-es popcornos mozi/gaming maratonos hétvége simán belefér. A mérték a kulcsa mindennek. Mind a diétának, mind a alkalmankénti kis hedonizmusnak.
Viszont szakítással fenyegetőzni undorító, hacsak nem mentél el olyan extrém irányba, ami már veszélyezteti az egészségedet, illetve teljesen kiöli az örömöt a mindennapokból (folyamatos erőtlenség, ingerlékenység, fáradékonyság, drasztikusan kevesebb szexuális étvágy). Ebben az esetben megértem, ha nem akar már együtt lenni veled, és ennek hangot ad. Bár akkor sem ezzel kezdünk. Ha csak kicsit jobban rápörögtél, és nem is tart régóta, akkor viszont full felesleges feszkózás. Hosszú kapcsolatban vannak időszakok, amikor az egyik-másik fél kicsit ráfókuszál bizonyos témákra, majd magától normalizálódik.
Én 54 kg vagyok, 52 a versenysúlyom, úgyhogy épp fogyózom. Nekem a férjem ne szabja meg, hogy este 8-kor kell zabáljak vele, mert neki az boldogság meg úgyis vékony vagyok, ő meg dagadt (amúgy nem), ne térjünk el.
Ez a legbelsőbb magánügyem, hogy mikor és mit eszem. Senki ne szabja meg. Ha meg még fenyegetőzne is, akkor ott az ajtó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!