Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más tudta volna kezelni? Szexkapcsolatnak indult, találkoztunk fixen. Aztán a barátnője lettem, és felvállalt. Eljartunk ide-oda. Ez rendesen kb két hónapig ment.
Én soha nem követelőzök.főleg az elején nem. Mindenféle irányítást a pasira hagyok és inkább igényt ébresztek benne arra hogy velem akarjon lenni. Inkább vonzani próbálom.
A közös dolgok apránként alakulnak ki es soha nem erőltetve.
Nekem is volt ami szexkapcsolatnak indult. Soha nem adtam többet az egeszbe amit ő nyújt. Sem időt, sem érzelmeket. Sőt pasiztam is vagy videocseteltem ismerkedtem mellette is közvetlen(ha hívott vki simán felvettem előtte)
Kialakult benne talán birtoklási vágy. Ne pasizzak csak ő legyen. Mondtam bocsi de nekem érzelmekre is szukségem van.
Egy idő mulva jöttek a szerelmvallomásai amikre en nem reagáltam.
Aztán nagynehezen kialakult a felvállalt kapcsolat.
Mindig annyit találkoztam vele amennyit tudtam, vagy ő tudott velem.
Eleinte csak az alakult ki hogy d.gás utan mély beszélgetesek ismerni akart én meg rengeteget ill szinte mindent titkoloztam(nevem is kamuztam az elején)
Nyomozott utánam. Számára megdöbbentő dolgokat tudott meg rólam. Nagyokat nőttem a szemében.(van hírem", közismertebb vagyok berkeken belul, neten sem egy senki vagyok, millio anyag van rolam, es sokan nem kapnak meg stb)
Később alakult ki az hogy egyáltalán együtt is alszunk.
Minden fokozatosan es én mindent hagytam az Ő tempójában. Szo szo. Mert pl alvásnál benyögtem már hogy dura hogy nem akar velem aludni lehet sérült vagy alvajáro vagy horkolós, vagy ki tudja milyen ejszaka. Na aztán egyutt aludtunk.
Anyukája elkezdett nekem sütiket küldozgetni.
Találkoztunk 1-2 haverral
Neha rendeltunk menüket aztán már be is ültünk menüzgetni
Neha fagyizgattunk, kocsimosások oþ meg ment a vicc hogy amiert szemtelenkedtem engem is lemos és rámirányitotta a vizet:D
Aztán bevásárlóparkok egyutt
Kialakultak a rendszeres apróbb ilyen irányu tevékenységek
Aztán a haverjaival, tesójával is találkozók együtt töltött idők, jóbbarátaim kapcsolatrendszereim lettek, akikkel külön tudok csetelni is
Fokozatosan fonódik össze az eletritmus, azt erőltetni szerintem nem szerencsés.
Az ő életritmusa érdekelt és az érdeklodesi körei es ahhoz csatlakoztam be. Ezeket pedig meg kell ismerni tehát eleinte csak mozizni kell a másikon hogy altalaban milyen gyakorisaggal miket csinál. Nem kovetelozni, csak nézni megismerni az életét. Es apránként "észrevetlenul" beilleszkedni abba.
Aztan be akart mutatni a szülőknek is, egy féltékenységi rohama után. Elutasítottam. Ezért, mert a bemutatásnak nem igy kell jönnie szerintem, ill nekem ez nem tetszik.
1 évet voltunk egyutt. Mikor elhagytam, teljesen összetört. (Ahogy teljesen megismertem milyen ember ő, pl gyakorta hideg rideg nem egy puszilgatós bújós, nem jár szórakozni vagy inni, lett olyan barátom aki puszilgatós bújós és lehet vele szórakozni)
Nem lehet követelőzésekkel kierőszakolni más embert magadnak, hanem csak csatlakozni kell az életéhez, és azt nagyon finoman.
Mint a macskáknál. Nem menj oda hozzá, várd meg míg ő jön, tiszteld az akaratát:)
Nem lehet elvárni. Nálam ilyen a szótáramban sincs.
Privre is él:
Nekem az a pasi vagy egy pasinak azon tette cselekménye amit én kérek kovetelek ki es nem magátol jön egyszeruen nekem nem is kell.
(Hülye pelda de sokakat zavar ha pl nem kapnak törődést vagy viragot vagy akarmi es elkezdik azt kerni. Mert megy itt is a nagy tanács, hogy kommunikálj! En meg ugy vagyok vele ha csak azert kapok virágot mert kértem, nekem az ugy nem kell. A vagyaimrol álmaimrol igényeimröl mindig tudnak ha belső indíttatásbol elgítik azt ki, vagy ha eleve ő kerdez ezekre, nekem az kell.)
Ahol törődésért pitizni kell, veszekedni, netán azt kikövetelni, az nem lesz valodi törődés akkor se ha "parancsra" nyujtja majd azokat.
Mindenkit hagyni kell kibontakozni es akkor látod meg a valódi önmagát. Hogy egy nőből neki mire van szuksege. Vagy hogy még nem tudja hogy társaságban pl rád büszke lehet és nagyobb élmény veled a társaságban lenni, mint nélküled. Megesik hogy nem tudja hogy a nelkuled töltött szabadideje veled csak több lesz szórakoztatóbb vagy jobb.
Ilyenekre vannak az olyan alkalmak hogy ezt megmutathasd ha pl eleinte csak veletlen összefuttok vmi haverjával. Ahol esetleg lesz egy két poénid a haverja is felfigyel rád ő meg kihúzza magát hogy igen ez az én csajom!:)
Saját magátol fogja akarni azt hogy benutassom aztan a még ennek is annak is aztán magával is vigyen aztan abbol rendszer legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!