Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más tudta volna kezelni? Szexkapcsolatnak indult, találkoztunk fixen. Aztán a barátnője lettem, és felvállalt. Eljartunk ide-oda. Ez rendesen kb két hónapig ment.
Privre ismét:
Szerintem nem kor stb kerdese.
Nálam legalabbis annak a kerdése hogy a partnerem feldob e boldog vagyok e mellette, vele vagy szorongok e.
Szoval ha egy pasival vagyok akivel én "repkedek", boldog vagyok akkor annak a társasagában az összes haverját is le tudom nyűgözni mert belül "élek".
Ha egy pasi mellett viszont görcsös szorongó vagyok, az mekkett tarsaságban is az vagyok es senkit nem fogok lenyűgözni max azzal, hogy mekkora szótlan sótlan tré nő vagyok:D
Tanuld meg csak szex kapcsolat kell semmi más!
Érzelmek 💩érnek gond van velük.
Csak szexre menj mindig
Egy percig sem gondolta veled komolyan, csak körbe hordozott, mint a véres kardot és ennyi.
Nem nagy energia együtt leülni hambizni meg néha két mondatot odalökni chaten. Ezt bármelyik haveroddal megteheted. A szerelem nem itt kezdődik.
Lesz olyan, akit tényleg érdekelsz, az messze nem így fog viselkedni veled...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!