Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátom más nőnek is azt mondja hogy drága, az baj, vagy csak egy kedves gesztus?
Figyelt kérdés
A háziállatanak is mondja ezt :D2023. szept. 15. 19:57
2/8 anonim válasza:
Nem biztos hogy baj, ha régebben míg együtt voltak, életem egyetlen szerelme kis bogárkám cukikámnak hívta, most meg már csak simán drága-nak, azt már mindenki tudja aki ismeri őket hogy ez már egy rideg megszólítás.
3/8 anonim válasza:
Az én főnököm is drágázott minden kolléganőt, persze mindet meg is dugta volna. :")
5/8 anonim válasza:
Van, akinek ez a szavajárása.. Én is ismerek ilyet.
Szóval attól függ.
6/8 anonim válasza:
Nekem a szívem a szavam járása pl.
7/8 anonim válasza:
Ahogy 5. Volt pl egy barátnőm, neki nemtől függetlenűl mindenki életem, szívem, stb volt.
8/8 anonim válasza:
Ezt hívják úgy hogy szófordulat. Ne láss bele többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!