Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Visszament az exéhez! Szerinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jorge Lorenzo kérdése:

Visszament az exéhez! Szerintetek én csak egy pótlék vagyok neki?

Figyelt kérdés
A barátnőm szakított velem és 2 hét után már exe karjaiban volt. Ez történt Október és November hónapokban. Decemberben fel keresett hogy hatalmas hibát követett el. Én kérdőre vontam hogy miatta hagytál el? Az ő válasza az volt hogy nem. Én ebben nem hiszek. Ennek voltak előzményei mikor még együtt voltunk. Kapott tőle sms-eket amire ő persze nem válaszolt az elmondása szerint. Most megint együtt vagyunk. De nem hiszek már neki hogy az exe nem keresi. Sajnos a barátnőm hajlamos a hazugságra és hogy nem mond el mindent őszintén.
2023. febr. 17. 13:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Rájött, hogy az exe mégsem változott meg, így vissza loholt hozzád. Jó nagy barom vagy cicám, hogy ennyire nincsen tartásod. Tehát ne csodálkozz semmin sem. Csak ez az egy nő van a világon? Saját magadnak csináltad a felesleges problémát.
2023. febr. 17. 13:53
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Vannak pasik akik ilyenert agyon verik a nőt, mások meg picsognak.
2023. febr. 17. 14:04
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
Csak pótlék vagy neki, de igazából tök mindegy, nem? Visszafogadtad a selejtet, tehát bebizonyítottad, hogy egy lábtörlő vagy és bármit megtehet veled, úgyis megbocsátod. Gratulálok, sok boldogságot a bizalommal és tisztelettel teli álomszerű párkapcsolatodban.
2023. febr. 17. 14:29
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Bizalom nélkül nincs kapcsolat. Vagy, hogy képzeled el az életedet vele? 1 hónap múlva lesz eleged abból, hogy minden nap attól rettegsz, hogy megcsal, vagy 1 év múlva?

Meg ember a csaj az exéhez ment vissza, bárki bármit mondhat ezután, de az 100, hogy téged nem szeret. Az meg, hogy ezek után visszafogadtad... Jó leszel addig, amíg nem jön valaki más akivel leválthat téged.

2023. febr. 17. 15:07
 5/11 A kérdező kommentje:
Sajnos az érzések iránta vissza rántottak ebbe.. De sehogy nem tudok már hinni neki. Szeret. De írni meg mondani bármit lehet már.
2023. febr. 17. 16:32
 6/11 anonim ***** válasza:
Akkor pazarold az éveidet mellette.
2023. febr. 17. 18:28
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem akartam hozzászolni, de aztán láttam az utolsó mondatod.

"Sajnos a barátnőm hajlamos a hazugságra és hogy nem mond el mindent őszintén."

Akkor, hogy bízzak meg benne? Bizalom nélkül ez így nem fog menni.

Elhagyott, de nem jött össze neki az exével újra, ezért visszament hozzád. Hidd el, hogy amint talál valaki mást, újra dob.

2023. febr. 17. 21:34
 8/11 anonim válasza:
Ebben a helyzetbe találtam magam annyi különbséggel, hogy nő vagyok és visszament az exéhez (most derült ki). Mi lett ennek a vége? Sikerült elengedni? Én elfelejteni szeretném (ha rágondolok, ne érezzek semmit.. nyilván a csalódás gondolata mindig bennem marad) Nagyon fáj a dolog, de baromi kiábrándító és ezekután ránézni sem tudok. Nem az vagyok akihez visszajöhet.. ennél több vagyok! Esetleg ha valakinek van valami “segítő” gondolata szívesen elolvasnám.
2023. nov. 16. 03:55
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem ismerem a történetet, ezért csak megismételni tudom magam. Valószínűleg nem működött/fog működni az exével, ezért vissza akar térni az előző kapcsolatába, mert az kényelmes neki. Aztán ha lesz más, újra dob.

Elfelejteni sztem nem fogod, de egy idő után valóban nem fogsz érezni sokat iránta.

Nem voltam ilyen helyzetben, de pár szakítást átéltem. Többek között nekem az segített, hogy megszakítottam vele minden kapcsolatot és beállítottam a különböző platformokon, hogy ne lássam egyetlen posztját/képét sem.

2023. nov. 17. 23:09
 10/11 anonim válasza:

#9 köszönöm a válaszod! Azóta írt, hogy “hiányzom neki és érdekli mi van velem mert tényleg megszeretett” és hogyha “sikerül feldolgoznia a múltját felkeres”. Nincs tisztában vele, hogy én tudok az exről. Olyan mintha opcióként megakarna tartani, hogyha nem működik nekik azért ott legyek B tervnek. Szánalom. Igazából nem tudom meddig merne elmenni…

A bizalom úgy érzem tényleg mindenki irányába elveszett… és ugyanaz már sosem lesz. Megpróbálom felépíteni magam és előre tekinteni.

2023. nov. 20. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!