Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jorge Lorenzo kérdése:
Visszament az exéhez! Szerintetek én csak egy pótlék vagyok neki?
Figyelt kérdés
A barátnőm szakított velem és 2 hét után már exe karjaiban volt. Ez történt Október és November hónapokban. Decemberben fel keresett hogy hatalmas hibát követett el. Én kérdőre vontam hogy miatta hagytál el? Az ő válasza az volt hogy nem. Én ebben nem hiszek. Ennek voltak előzményei mikor még együtt voltunk. Kapott tőle sms-eket amire ő persze nem válaszolt az elmondása szerint. Most megint együtt vagyunk. De nem hiszek már neki hogy az exe nem keresi. Sajnos a barátnőm hajlamos a hazugságra és hogy nem mond el mindent őszintén.2023. febr. 17. 13:44
11/11 anonim válasza:
Sztem te is érzed, hogy ennek már nem kéne legyen folytatása. Az írásod alapján úgy érzem átlátod a helyzetet és tisztában vagy azzal, milyen is az exed. És ha valóban így érzel, akkor azt javaslom, hogy zárd le. Ez a "múlt feldolgozása és majd keres" dolog akkora egy átlátszó kamu duma. Nem hagyja, hogy lezárd. Önző viselkedés, hogy majd ő pihen egy kicsit (akarom mondani feldolgozza) aztán majd hónapok múlva újra felszakítja a gyógyuló sebeidet. Te ennél valóban több vagy!
Nem csodálom, hogy elveszett a bizalom. Nagyon fáj, amikor a párod hazudik neked. De ahogy írtad, tekints előre.
Hajrá! :)
#9-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!