Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjes családos nő vagyok. Egyik munkatársammal kezd közeli lenni a kapcsolatunk.Még olyan nagyon nem voltunk egymáséi csak egy egy ölelés csók történt közöttünk.Nem tudom mit hogyan tegyek? Gyerekeim férjem van, de szeretem a barátomat is.
13.
Akkor tehát a jóban rosszban együtt vagytok ból elég volt a jó neked a rosszból már nem kérsz ugye?
Béla! Találjál ki másik történetet, de jobban ügyelj a részletekre!
Mert te ismersz ám minket! Mind álszentek vagyunk, közben fűvel fával félrekufircolunk. És mi lesz veled szex nélkül!? Elhanyagol a férjed.
Azért jól mehet, hogy a két gyerek mellett ez a legnagyobb gondod. Ráadasul ide teregeted ki.
Szóval kedves Béla varjuk a következő probálkozásodat.
Béla ne tetézd! (#13)
Ha igaz és nem kamu a történet akkir még szánalmasabb vagy mintha Béla lennél!
A betegségei által került ebbe a helyzetbe. Ez meg igen messze van attól, hogy " hanyagolni próbál ".
(#16)
Eldobnád a biztos nyugdíjat a szűz szerencsétlen szarért?!
Amúgy meg ha én lennék a feleség, mellettem nem lenne cukros! Aktív életet élne és nem lenne krónikus beteg mellettem!
Nyugi, az új csávót is lelakod pár éven belül sorra jönnek elő majd rajta is a szervi bajok aztán ott maradsz ugyanúgy egy beteg impotenssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!