Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szülés óta miért kapom ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülés óta miért kapom ezt a páromtól, hogy lehet választani ilyen lehetetlen helyzetben?

Figyelt kérdés
Középiskolai szerelem a miénk,17 éve vagyunk együtt. Mindig is nagyon megfontolt típus voltam, nagyon sok embernél látom, hogy meggondolatlanul cselekednek,1-2 éves kapcsolatokban gyereket szülnek. Mi tudatosan nem akartunk a 20-as éveinkben még gyereket, kiéltük magunkat,bulizutunk, utaztunk rengeteget. Mikor elhatároztuk, hogy jöhet, akkor szinte azonnal összejött, konkrétan 2 héten belül teherbe estem. A várandósságom alatt jártunk szülésfelkészítőre, párom is mindent megtanult, ami várhat rá egy újszülöttel kapcsolatban. Soha nem fogom elfelejteni, hogy mennyire boldog volt, mikor UH-m megtudtuk, hogy fiunk lesz (mindketten fiút akartunk inkább). Alapvetően zökkenőmentes terhességem volt, a szülésnél megbeszéltük előre, hogy nem szeretném, ha bent lenne, anyukám és az ő anyukája volt mellettem. Mióta megszületett a gyermekünk sajnos pokol az életünk. A kicsi nagyon sírós, óránként, ritkábban kétóránként fel kell hozzá kelni éjszaka. Párom emiatt nem tud aludni nyugodtan, emiatt teljesen ki van készülve. Már ott tartunk,hogy nem hajlandó nekem semmiben segíteni a gyermek körül, kimondta, hogy ha tudta volna, hogy ilyen sírós, hisztis gyerekünk lesz, akkor bárcsak sose lett volna. Ha minden így megy tovább, akkor ő el fog költözni, nyugodtan akar pihenni. Kiemelte, hogy velem semmi baj, a gyereket nem bírja elviselni. Azt szeretné, hogy adjuk örökbe, vissza akarja kapni a régi életünket. Annyit stresszelek a kialakult helyzet miatt, hogy már szoptatni sem tudok, plusz pihenni sem, mindig agyalok, hogy mit kellene tennem. Nagyon szeretem őt és a közös gyermekünket is, nem állíthat ilyen választás elé. Sosem tudnám megbocsájtani magamnak, ha lemondanánk a gyerekünkről,de azt sem, ha ilyesmi miatt érne véget az eddig nagyon jó kapcsolatunk.

okt. 22. 14:08
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
34%

51. Én nem írtam, hogy arról beszél, viszont a megbánt anyaságról egyre többet.

Ismerem a történetét, a zárt csoportjában is bent vagyok.

Te szerencsétlen

okt. 22. 21:52
 52/53 anonim ***** válasza:
20%

[link]

Itt a legújabb posztja az "Anyaszív" oldaláról, itt a csoportjából szokott megosztani kommenteket.

okt. 22. 22:08
 53/53 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom mi törölnivaló volt az írásomban amit a 0%-os 50-esnek írtam úgyhogy újra leírom: hallgasson már el az a szerencsétlen mert Murinai Angéla nem arról beszél hogy hogy kéne megszabadulnunk a gyerekünktől mivel ő maga is háromgyerekes anya volt, sajnos csak múlt időben mert a nagyfiát elvesztette.
okt. 22. 22:11
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!