Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más nézőpontból is megnézném a helyezetem, mi a véleményed?
Lassan nyolcadik éve vagyok együtt a párommal. Harmincas éveink elején járunk. Mikor megismerkedtünk, jó pár csalódáson túl voltam már és azt éreztem, hogy benne végre tényleg megtaláltam, akire vágytam...sablonos, de szerintem én sem tudtam, hogy rossz dolgokra vágytam. Ő ugyanis egy nagyon érzékeny lelkű, magas eq-jú férfi, aki mindig meghallgat és általában tényleg tud segíteni abban, hogy megoldjam a gondjaimat. Nagyon tud udvarolni, figyelmes, segít a házimunkában is. És itt jött el az, hogy bár ennek nagyon örülök, de valójában kompenzáció: semmit, de semmit nem ért a férfi munkákhoz. Konkrétan nulla logika van benne ilyen téren. Ahogy lett házunk, úgy kezdett kinyílni a szemem, hogy tényleg mennyire nem ért ezekhez. És szépen lassan úgy érzem, elkezdtem kiábrándulni... Hogy mennyire nem tud utána számolni az átalakításhoz szükséges anyagoknak és lassan mindent ellenőriznem kellett. Hitelnél én figyeltem a feltételekre a banki tanácsadónál majd' bealudt és az ügyvéddel is mindent én kommunikáltam le, sokszor alap dolgokat kellett elmagyaráznom. Feljöttek azok az emlékek is, hogy nyaraláson is pl. mindent én találok ki és nem azért, mert élvezem. Külföldön buszmenetrendeken, minden sz.ron nekem kellett kiigazodni, kilogikázni. Tájékozódó képessége sem valami jó. Annyira vágyom arra néha, hogy hátradőljek és ő oldjon még valami ilyesmit, de nem tud. Most jött el az, hogy mit tegyek: az egyik oldalon az áll, hogy tudom, látom, mennyi nőt nem hallgat meg a párja, mennyire nem törődnek semmivel, nálam pedig ő az első, aki soha nem hagyja, hogy sírva aludjak el. A másik részén viszont ott van, hogy baromira jó lenne felnézni rá, de már nem megy. Félek, hogy ha gyerek lenne, minden a nyakamba szakadna és később is, mert tanulni is csak én tudnék vele jobbára... Ezek mind most realizálódtak bennem és tudom, hogy fogok kapni mindent a nyakamba, hogy bezzeg a figyelmes férfiak nem kellenek a nőknek, de ez nem így van, csak ezek a negatív dolgok nem egyből derültek ki.
Őszinte vélemény!?
Őszinte vélemény, neked nem ő a megfelelő.
Hogy szakítás után csekély eséllyel találod meg harmincasként az ideális társadat, az egy másik téma, eleve van egy nagyon rossz mintád, ami tele volt tahókkal, akikhez vonzódtál. Ha a célod a gyerekvállalás, akkor nagyon nehéz helyzetben vagy.
Ha csak arról lenne szó, hogy nincs kézügyessége vagy egyes “férfimunkákhoz” nem ért, akkor azt mondanám, ne állj ennyire konzarvatíb, lemaradott módon a dologhoz.
Ahogy nem kell minden nő fejkötős háziasszony legyen, úgy nem kell minden férfinak olajfoltos ezermesternek lennie.
A párod esetén viszont úgy érzem, ennél többről van szó. Az hogy nem tud semmit elintézni, nincsenek ötletei, nem ért alapvető összefüggéseket - ez egy nő esetében is igencsak problémás és fárasztó egy idő után.
Megpróbáltál már valaha errő beszélni vele?
Én se értek ezekhez de a barátnőmmel mindent megoldunk ketten. Vagy így, vagy úgy.
Mi egy párt alkotunk mindig mindenben segíteni fogjuk egymást.
Vannak ilyen tipusu, beallitottsagu ferfiak, akik nem konyitanak ilyen dolgokhoz. Sok edetben viszint arrol van szo, hogy egyszeruen nyug neki (leszervezni egy utazast pl), ezert ramondja, hogy hat o nem erti, nem tudja megcsinalni, holott amugy kepes lenne ra, csak idot/energiat igenyelne. Persze van ilyen noben is, nem csak ferfiakra jellemzo.
Van egy ilyen ismerosom, a volt foberlom ferje ugyanez, a csavo egy falfesteket nem tudott venni a boltban. Szerintem ott vol egy kis autizmus is a ferfiban.
Tobbnyire azert nem ez a zseni autizmus a jellemzo, hanem inkabb az arckifejezesek nem ertese, gesztusok, utalasok nem ertese.
Nyolc eve egyutt vagytok, van kozos haz, de hazassag nincs ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!