Nyugat-Európában élek és vasárnap a Mi Hazánkra fogok majd szavazni. Most jó vagy rossz vagyok-e? (Kizárólag ballib nézőpontból)
Köztudott tény, hogy aki Nyugat-Európába költözik az mind elmenekült a gyilkos Orbán-terrorból és kizárólag politikai okok miatt van Nyugat-Európába az összes magyar, mert a sátáni Fidesz elkergette őket (és még véletlenül sem a magasabb fizetések miatt).
Tehát ilyen szempontból én is egy Orbán-rémuralomból megszökött vagyok, aki a fejlett demokratikus liberális Nyugat-Európát választotta. Azaz lehetnék akár DK-szavazó is és Szivárvány-szekta követő is. Mivel látható, hogy mindig az Összefogás kampányol a nyugat-európai magyarok szavazatai mellett.
Azonban én a Mi Hazánkra fogok szavazni.
Most akkor egy felvilágosult liberális civilnek számítok-e amiért az Orbán-terror helyett a toleráns Nyugatot választottam vagy pedig egy fanatikus neonáci fasiszta vagyok amiért a Mi Hazánkra fogok szavazni?
Mi az igazság?
(Mint írtam KIZÁRÓLAG ballib szempontból nézve, mert minden más nézőpont csak putyini vagy orbáni propaganda)
Pártállástól független kérdezem hogy minek szavazol ha nem is itt élsz hanem Hollandiában szívod a jó kövér rakétát?
Amúgy nem vagy náci csak valószeg valami bigot kopasz nagymagyarország melós aki kiment szélmalmokat olajozni azt heló.
Ezt a halandzsát nem teljesen értettem amit lenoymtál, de ha az MHM lenne hatalmon, elég kemény tekintélyelvűség lenne itt, kemény lenne a váltás nyugatról hazatérve.
Dee... ha a fizetések miatt vagy kint, akkor maradj is ott, mert itt bizony nem fog nőni a fizu még elég sokáig. És az MHM sem tenne érdemben semmit érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!