Eldöntötted már, kire szavazol vasárnap?
Figyelt kérdés
Belegondolva, nehéz a választás. Mindegyik párt egy hulladék. Vagy kamupárt.2022. márc. 28. 16:55
A kérdező szavazást indított:
Igen, eldöntöttem
Nem döntöttem még el
Nem megyek szavazni
39 szavazat
1/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem nehéz a választás. Sőt.
2/11 anonim válasza:
Nincs sok lehetőség, Fidesz vagy nem Fidesz, esetleg Mi Hazánk vagy MKKP.
Utóbbi 2 esetben ha nincs 5% akkor nem jut be a parlamentbe -> Fideszre szavazol, szóval ennyi.
3/11 anonim válasza:
Mivel unom 12 éve adósítja el és lopja szét az országot egy saját bevallása szerint is skizofrén.... a döntés nem nehéz hanem egyértelmű .....
4/11 anonim válasza:
Először ezt az ellenzéket kell leváltani, így Gattyánék. Majd 4 év mulva a kormányt
5/11 anonim válasza:
Még várom a választási krumplimat, az majd eldönti.
6/11 anonim válasza:
12 éve tudom, hogy kire NE szavazzak.
7/11 anonim válasza:
Off
#3 Nem vallotta be, hogy skizofrén. Azt mondta, hogy van egy kis hajlama rá, de valójában amiről beszélt az az önreflexió, nem skizofrénia.
(Nem vagyok fideszes, nem védem, csak helyesbítek)
8/11 anonim válasza:
Eldöntöttem, ellenzéki összefogás.
9/11 felkelhetetle válasza:
Én már leadtam levélben a szavazatom a Kutyákra. :)
Nagyon drukkolok, hogy bekerüljenek. :3
10/11 A kérdező kommentje:
Én is a Kutyapártra szavazok.😅 Még az a leg"normális"abb a felhozatalból. Bekerülni nem fognak, de az 1% meglesz nekik.🐶
2022. márc. 28. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!