Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Más nézőpontból is megnézném...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más nézőpontból is megnézném a helyezetem, mi a véleményed?

Figyelt kérdés

Lassan nyolcadik éve vagyok együtt a párommal. Harmincas éveink elején járunk. Mikor megismerkedtünk, jó pár csalódáson túl voltam már és azt éreztem, hogy benne végre tényleg megtaláltam, akire vágytam...sablonos, de szerintem én sem tudtam, hogy rossz dolgokra vágytam. Ő ugyanis egy nagyon érzékeny lelkű, magas eq-jú férfi, aki mindig meghallgat és általában tényleg tud segíteni abban, hogy megoldjam a gondjaimat. Nagyon tud udvarolni, figyelmes, segít a házimunkában is. És itt jött el az, hogy bár ennek nagyon örülök, de valójában kompenzáció: semmit, de semmit nem ért a férfi munkákhoz. Konkrétan nulla logika van benne ilyen téren. Ahogy lett házunk, úgy kezdett kinyílni a szemem, hogy tényleg mennyire nem ért ezekhez. És szépen lassan úgy érzem, elkezdtem kiábrándulni... Hogy mennyire nem tud utána számolni az átalakításhoz szükséges anyagoknak és lassan mindent ellenőriznem kellett. Hitelnél én figyeltem a feltételekre a banki tanácsadónál majd' bealudt és az ügyvéddel is mindent én kommunikáltam le, sokszor alap dolgokat kellett elmagyaráznom. Feljöttek azok az emlékek is, hogy nyaraláson is pl. mindent én találok ki és nem azért, mert élvezem. Külföldön buszmenetrendeken, minden sz.ron nekem kellett kiigazodni, kilogikázni. Tájékozódó képessége sem valami jó. Annyira vágyom arra néha, hogy hátradőljek és ő oldjon még valami ilyesmit, de nem tud. Most jött el az, hogy mit tegyek: az egyik oldalon az áll, hogy tudom, látom, mennyi nőt nem hallgat meg a párja, mennyire nem törődnek semmivel, nálam pedig ő az első, aki soha nem hagyja, hogy sírva aludjak el. A másik részén viszont ott van, hogy baromira jó lenne felnézni rá, de már nem megy. Félek, hogy ha gyerek lenne, minden a nyakamba szakadna és később is, mert tanulni is csak én tudnék vele jobbára... Ezek mind most realizálódtak bennem és tudom, hogy fogok kapni mindent a nyakamba, hogy bezzeg a figyelmes férfiak nem kellenek a nőknek, de ez nem így van, csak ezek a negatív dolgok nem egyből derültek ki.

Őszinte vélemény!?

ma 06:24
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
40%

Szokásos női bullshit. Valamilyen hibára/hibákra ráfókuszáltál mert már nem akarsz vele lenni. Gondolom nem dug emg elég rendesen, nincs meg a megfelelő szexuális vonzalom, esetleg vannak más pasik a képben, baártnőidnek "jobb" (értsd jobban néznek ki) pasik jutottak és most jött a képbe, hogy valójában a "mindent meg lehet vele beszélni" igazából szart sem ér. A szexualitás és a vonazlom a lényeg nem a többi bullshit. Ezek pedig a külsőből fakadnak, gondolom a te pasid már nem néz ki olyan jól (vagy soha nem is nézett ki annyira) neked meg eljött a "még ki kell élnem magam időszak". De mivel ezt így kimondani nem túl szép dolog, ahogy most leíram az sem az, ezért kitaláltál ilyen dolgokat, amelyek valójában mindig is jellemzőek voltak a párodra és egészen eddig nem is zavartak furcsa módon. Megideologizálod hogy miért fogsz vele szétmenni, ennyiről szól ez az egész.

Tudom le leszek pontozva, de leszarom mert 99% eséllyel ez az igazság. Minden más csak mellébeszélés.

ma 08:28
 22/28 anonim ***** válasza:
75%
21 Vagy esetleg a férfiak sem tökéletesek, sőt némelyiküknek komoly hibáik vannak. Akár ez is előfordulhat.
ma 08:39
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy kifulladt a kapcsolat, és el kellene gondolkodni, hogyan tovább.
ma 09:01
 24/28 anonim ***** válasza:
50%

"az első jeleket már két évvel ezelőtt észrevettem"

Már 6 év után?

Nem akarsz így együtt maradni vele. Vajon miért? Talán ez az igazi gond.

Mi a fontosabb? Hogy meghallgasson és támogasson, vagy hogy mindenhez értsen, és dolgokat szervezzen és intézzen? Vagy olyat keresel, aki veled is jó és egyébként is talpraesett?

Ő vajon milyennek lát téged? Veled tervez vagy "csak" szeret?

ma 09:22
 25/28 anonim ***** válasza:
67%

Azert szerintem teljesen ertheto a kerdezo problemaja.

Ha pl babat vallalnanak, a no beszelne le minden vizsgalati idopontot, o nezne utana egyedul mindennek, o vasarolna be a picinek, mert a faszi azt sem tudja, mit kellene venni, mert o “nem tud” utana nezni, o iratja majd a gyereket bolcsibe, o nez utana az iskolaknak, o tanul majd vele a felvetelire, erettsegire…egy gyerek ket embernek is piszok nagy munka, ha jol akarja csinalni, a kerdezo konkretan a kapcsolaton belul is egyeduallo anya lenne…

Nekem van olyan ismerosom, aki kapcsolatban meghallgatja a parjat, elismeri, hogy ha hibazott valamiben, de 0 effortot nem tesz bele abba, hogy esetleg megvaltozzon avgy dolgozton a kapcsolaton. A szavak csak szavak, egy kapcsolatba tettek is kellenek. Meghallgatni egy macska is meg tud, kb annyira lesz kompetens a fontos dolgokban, mint a kerdezo parja…

Lehet egy ferfi egyszerre talpraesett es figyelmes is. Felnott nokent ertheto, ha nem pesztralni akar egy felnott ferfit.

ma 09:29
 26/28 anonim ***** válasza:
Megmondom őszintén, nekem is terhes lenne egy ilyen kapcsolat. És nem, nem emiatt a "jaj, férfi dógokhoz nem ért" szexista bullshit miatt. Hanem mert az, hogy minden teendő a nyakadba szakad végül, azért mert nem hajlandó magát ebben fejleszteni (mert ezek is fejleszthető készségek... és igenis mindenkinek kell ezeket magában fejleszteni, mert ha te nem lennél, akkor is el kell magát látnia, fizetni a számlát, a hitelt, intézni a bevásárlást stb.).
ma 12:31
 27/28 anonim ***** válasza:

Szerintem itt néhányan kicsit degeneráltnak látják a kérdező párját aki arra nem képes,hogy életben tartsa magát...

Lehet, hogy itt nem fejtette ki, de Redditen leírta, hogy pl. rendszeresen segít a házimunkában mindenféle kérdés nélkül.

Nem hinném, hogy a számla kifizetése, boltba járás, vagy akár gyerekkel való aktív foglalkozás kimerítené az agyi képességeit.

ma 12:41
 28/28 anonim ***** válasza:
Az azért elég életképtelenség, hogy elmegy a banki tanácsadóhoz, gondolom, nem heccből és nem figyel. Meg nem követi a hiteleit normálisan, hanem rálőcsöli a másikra.
ma 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!