Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm finnyás a szexben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm finnyás a szexben, és ez vitákat okoz köztünk. Mit lehet ezzel kezdeni?

Figyelt kérdés

Édes lány, de eleinte az a tipikus "még a f*szt is szalvétával fogja" típus volt. Szerencsére nagyon sokat javult a helyzet, de van egy aprócska dolog, ami nekem még hiányzik az ágyban.

Ő nem szeret csókolózni orál után/közben. Mármint akkor, ha én nyaltam őt. Ha ő szokott, akkor nincs ilyen gondja. Részemről sem gond, ha utána csókolózunk, úgy vagyok vele, hogy ha undorító lenne, akkor nem hagynám, hogy a szájába vegye.

Az a baj, hogy ő nyalás nélkül nem igazán tudja élvezni az együttléteket, de nekem meg nagyon hiányzik, hogy sok csók legyen közben, ami így viszont miatta offos. Ha próbálkozom, eltol, elhúzódik, stb. Azzal jön, hogy ez így nem gusztusos neki. Próbáltam beszélni vele erről, de kibúvót keres, nem akar úgy csókolózni szex közben, hogy előtte már nyaltam őt. A legutóbb összevesztünk, konkrétan közöltem vele, hogy ha undorító szerinte, akkor ne várja, hogy nyalogassam. Szóvalaz van, hogy ki van rám akadva, hogy nem figyelek arra az ágyban, hogy neki jó legyen, mert nem nyalom ki (azóta). Miközben ez ott kezdődött, hogy ő nem figyelt rám.

szept. 29. 23:42
 81/99 anonim ***** válasza:
28%

80

Hidd el, arra biztos nem neveltek, hogy "kislanyom, ha ott volt a férfi szája, akkor nehogy megcsókold"

NEM! ez magától jön! Normalis nőnek, ez igenis undorito

okt. 11. 20:47
 82/99 anonim ***** válasza:
69%
Öreg, mit nem értesz? Neked ez fontos, neki nem. Nem illetek. Hagy ott, keress olyat, aki ugyanazt szereti, mint te.
okt. 11. 21:03
 83/99 A kérdező kommentje:

#81 Kiforgatod a szavaim. Így, szó szerint fix, hogy nem mondták, de ne mond már, hogy ha valakit annyi gátlással teleraknak, hogy fél élvezni a szexet, mert mi van, ha a párja ezért lenézi, annak semmi 100% köze nincs ehhez a csóktól való irtózáshoz.

#82 Nem tudom, hogy tényleg az van-e, hogy nem szereti, mert sosem próbáltuk.

okt. 11. 21:13
 84/99 anonim ***** válasza:
60%
Neki ez undorító. Mit nem értesz ezen? Ha neked valaki bele akarni kulálni a szádba, nem biztos, hogy tetszene és már a gondolat alapján eldöntenéd, hogy nem akarod kipróbálni.
okt. 11. 21:19
 85/99 anonim ***** válasza:
32%

83

Ahham. Gyanitom, már elmondtad, hogybte szeretenéd megcsokolni utána, tehát, biztos benne, hovy nem nézed le! És igy sem akarja...döbbenet! 🙄

okt. 11. 21:24
 86/99 he84 ***** válasza:
41%
Fogd már fel kérdező, hogy a barátnőd ezt így nem akarja, nem csak a neveléstől függ ez. Nem mindent kell kipróbálnia az embernek ahhoz, hogy tudja azt, hogy tuti szereti-e. Ha ő ennyire zsigerből nem akarja, akkor nem akarja. Nem vagy valami megértő vele, mert valójában rá akarod venni. Csak mert ezt-azt szeret megkedveltetéssel, ettől még nem fog mindent, ezt fogadd már el és fogd fel. Nyilván a többit valamennyire akarta már tudat alatt, azokra nyitott volt, erre nem. Nagyon remélem, hogy nem fogod idővel mégis rákényszeríteni. Ha valóban szeretnéd a barátnődet, akkor nem próbálnád erre is rávenni, akkor nem csak a te szexuális vágyad eme részére fókuszálnál (ez valójában egy szeretetnek álcázott szexuális vágy nálad, legalábbis nagyon így viselkedsz), pláne hogy látod, hogy ez ellen sokkal jobban tiltakozik. Vagy fogadd el és mondj le erről, ne győzködd, ne nyaggasd őt tovább (így csak csökkensz a szemében, főleg tudat alatt, a végén még azt hiheti, hogy legbelül kissé erőszakos vagy), vagy ha nem bírod, akkor keress mást és ne nyaggasd, ne kínozd a barátnődet!
okt. 11. 22:09
 87/99 anonim ***** válasza:
77%
Mit akarsz tudni, hogyan lehetne rábeszélni, vagy mit? Nem lehet! Szépen hagyd békén vele, vagy hagyd el őt és kész! Nincs mese, nincs kompromisszum ilyesmikben mert az egyikőtök nem fogja jól érezni magát és tönkremegy a kapcsolat miatta. Az új eltérő szexuális preferenciák/étvágy mindig gondokat okoz és azért kell szakítani! Ha gondolod szenvedjetek még tovább együtt, de én azt tartom, hogy amit ma megtehetsz ne halaszd holnapra!
okt. 12. 11:01
 88/99 anonim ***** válasza:
27%

"Egy csomó mindenre mondta azt először, hogy ne, ami azóta tetszik neki"

- Probald ki pasival. Vegulis, nem tudhatod, ha nem probaltad! Majd ha kiprobaltady és ugy sem tetszik, akkor elfogadom, addig nem

okt. 12. 11:09
 89/99 anonim ***** válasza:
22%

általában ilyen rendkívül furcsa helyzetekben szokták ajánlani a "baszást".

lehet, lenne kedve a nőnek csókolózni, ha nem tocsogna mindig a fejed a nedveitől, a nyalásmániád miatt

okt. 12. 11:09
 90/99 anonim ***** válasza:
60%

#85 Az emberi működés nem ilyen egyszerű, te észlény! Attól, hogy mondanak valamit, még nem biztos, hogy rögtön elhiszed. Pláne ha arra nevelnek, hogy legyél prűd.

#86 Nem derül ki, hogy sokkal jobban tiltakozik-e, nem tudom, hogy honnan veszed.

#88 Ja, mert heteroként (bár nem tudjuk, hogy az-e a kérdező) a saját nemeddel szexelni olyan, mint csókolózni a pároddal... Idióta🤦🏻

#89 A lány kéri a nyalást. Akkor kinek a mániája?

Meg megint, elég elcseszett dolog, hogy elvárom a másiktól, hogy olyat nyaljon, ami szerintem gusztustalan.

okt. 12. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!