Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bunkó voltam a barátommal? Hogy tegyem jóvá ezt?
"Erre lecseszett, hogy örül, hogy ennyire jól szórakoztam, miközben ő a halálán volt."
Ha volt ereje lecseszni akkor biztos nem halálozott. Tudod amúgy mit csinálnék? Elzavarnám a halál f@szába ha már a halállal jött elő. De te gondolom, hogy nem fogod. Úgyhogy magyarázd el neki telón keresztül, hogy még nem lesz jobban nem fogsz vele találkozni mert egy nem érdemli meg miközben ő mondta, hogy menj ki, másodszor nem látta, hogy mennyiszer néztél be hozzá, harmadszor nem akarod tőle elkapni a betegséget és majd az anyja ha akarja ápolja. Ne hagyd magad neki mert úgy le fog amortizálni mint a pinty. Állj ki magad mellett, örüljön, hogy egyáltalán néztél rá és kérjen bocsánatot ő mert ő volt a kőbunkó veled és nem fordítva.
Önző kis pöcs. Nem tud egyedül kakilni? Feküdjön, pihenjen. Ha anyuci kell neki, hogy sajnálgassa, akkor őt hívja be, ne téged.
Túl jó voltál hozzá így is.
Én mondjuk nő vagyok, de magam szeretek szenvedni. Ne nézzen, sajnálgasson senki és főleg ne kapja el, hogy egy légtérben van velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!