Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevettem, hogy a barátnőmnek bajsza van, hogyan alljak a helyzethez?
30 evesek vagyunk, ket eve parkapcsolatban. Eddig eszre sem vettem, hogy bajsza van, de most pont ugy esett ra a feny es mostmar mindig latom. Gyonyoru no, kulsore, belsore, abszolut noies, nagyon szeretjuk egymast, a parkapcsolatunk tokeletes, de ez elegge zavar most. Számomra, nagyon nem vonzó, ha egy nőn szőrzet van. Hogyan probaljam meg újra, "nem látni", esetleg megemlítsem neki?
Gyakori ez egyaltalan, hogy a lanyoknak bajsza van?
Igen, elég gyakori a bajusz, nekem is van. Ki szoktam szedni, de van hogy nem az az elsődleges teendőm, így látszik valamennyire.
Elnézést kérek, hogy mi is emberi lények vagyunk…😅 2 év alatt hogy nem vetted észre?
"megteszi ha szeret"
Ennek elég zsarolás szaga van. Lehetne mondani, hogy a kérdező elfogadja, ha szereti.
"2 év alatt hogy nem vetted észre?"
2 év alatt most esett rá úgy először a fény. 🙄🙄🙄
"A barátnőm tökély, de bizonyos szögből nem, most mi legyen?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!