Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FONTOS! SÜRGŐS! Tegnap egy régi barátnőmnél aludtam és zuhanyzáskor észrevettem h vki tükröt tart magasra az ablak elé?
, azt hittem a szomszéd, de tuti h a barátnőm élettársa volt (34 éves). Felismertem a tükröt kint a motoron és a szomszéd kerítést széles bokor választja el tőlük. Látszólag szereti a lányt, igaz szexuális jellegű megnyilvánulásokból jött ez le ált.ban így ahogy láttam őket együtt.
Azt hiszem el kellene mondanom barátnőmnek, mert amúgy sem volt 100%ig biztos ebben a kapcsolatban, de basszus!!! :(( ti mit tennétek? Ez beteges, nem?? Elmondjam neki?
Ez attól függ, szerintem egy férfiba belefér még annyi perverzség , hogy meglessen egy nőt zuhanyzás közben, pláne ha jól is nézel ki kedves kérdező.
Én már unokatestvéremet is meglestem , de attól még nem tartom magam beteges állatnak.
Hát kedves elsők ti sem vagytok teljesen rendben. A pasi beteg, tükörrel leskelődök a lány után, és még a lány a szar... Hát gratulálok ám hozzátok is.
Kérdező. Igen, mond el a barátnődnek (nem feltétlenül azt, hogy a barátja volt, hanem a tükrös dolgot).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!