Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm finnyás a szexben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm finnyás a szexben, és ez vitákat okoz köztünk. Mit lehet ezzel kezdeni?

Figyelt kérdés

Édes lány, de eleinte az a tipikus "még a f*szt is szalvétával fogja" típus volt. Szerencsére nagyon sokat javult a helyzet, de van egy aprócska dolog, ami nekem még hiányzik az ágyban.

Ő nem szeret csókolózni orál után/közben. Mármint akkor, ha én nyaltam őt. Ha ő szokott, akkor nincs ilyen gondja. Részemről sem gond, ha utána csókolózunk, úgy vagyok vele, hogy ha undorító lenne, akkor nem hagynám, hogy a szájába vegye.

Az a baj, hogy ő nyalás nélkül nem igazán tudja élvezni az együttléteket, de nekem meg nagyon hiányzik, hogy sok csók legyen közben, ami így viszont miatta offos. Ha próbálkozom, eltol, elhúzódik, stb. Azzal jön, hogy ez így nem gusztusos neki. Próbáltam beszélni vele erről, de kibúvót keres, nem akar úgy csókolózni szex közben, hogy előtte már nyaltam őt. A legutóbb összevesztünk, konkrétan közöltem vele, hogy ha undorító szerinte, akkor ne várja, hogy nyalogassam. Szóvalaz van, hogy ki van rám akadva, hogy nem figyelek arra az ágyban, hogy neki jó legyen, mert nem nyalom ki (azóta). Miközben ez ott kezdődött, hogy ő nem figyelt rám.

szept. 29. 23:42
 71/99 anonim ***** válasza:
44%

Az is idióta aki meg se fogja ott magát és az is aki szerint aki nem szereti a saját ízét az fapina.

Mindketten a végletek emberei vagytok és úgy is írjatok le a véleményeteket.

Egy a lényeg, mindenki azt és úgy csinálja ahogy neki jól esik, függetlenül attól hogy az mások szerint normális e.

És ha a kérdező barátnője nem akarja akkor nem akarja és nem kellene erőltetni. Egy határozott nő ezért a hisztis kisgyerek viselkedesert már kbszta volna mint macskát szarni.

okt. 2. 21:11
 72/99 anonim ***** válasza:
69%

Hát én megfogdosom ott magam,mivel szoktam mosni.Semmi undorítót nem látok benne,az ízét is szeretem.A páromat is lesz.opom,miután bennem volt,kinyal megcsókolom.

Elhiszem,hogy sokaknak nem jön be.De a kérdező is simán mondhatja,ha nincs csók nem nyal.Neki is joga van meggondolni magát.

okt. 2. 21:51
 73/99 anonim ***** válasza:
57%

Meg miért lennénk leszbikusok?Nem más nő csúnyáját nyaljuk,a sajátunkat.Eszem meg áll.Egy másik kérdésnél azért nem volzam igazi,normális nő,mert imádok szopni,és néha el is tudok élvezni tőle,és nem mindig várok viszonzást.

Én is azt mondom,hogy mindenki azt csinálja,ami jól esik neki,csak sose értettem a fapinák miért szólják le a baszosokat.Forditva még sose hallottam.

okt. 2. 21:56
 74/99 anonim ***** válasza:
43%

"csak sose értettem a fapinák miért szólják le a baszosokat."

Nem is tudom.. Mondjuk lehet hogy azért mert fapinanak hívod őket csak mert nekik nem tetszik ami neked? De csak egy ötlet.

Nem lehet esetleg normálisan kifejezni magad? Ne hívd őket fapinanak ha nem tetszik hogy le leszbiznek.

okt. 3. 08:06
 75/99 anonim ***** válasza:
50%
Normálisan fejeztük ki magunkat,te tartasz mindenkit nem normálisnak,akinek nincs gondja a saját nemiszervével.Te leszbiztél,stb.Akkor ne csodálkozz,hogy visszaszólnak.
okt. 3. 08:54
 76/99 anonim ***** válasza:
35%

#75 nem én írtam te nagyokos. Én a 71es kommentet írtam, miszerint mind idióták vagytok 🤣🤣 mert mind alpári módon fejezitek ki a saját gondolataitokat, mert csak az lehet a jó és az egészséges ahogy ti gondoljátok.

De hogy segitsek: lőtéri kutyát nem érdekli hogy te vagy a leszbizos mit gondoltok a témáról. Itt a kérdezőről és a parjarol van szó. A kérdező meg gyerekes módon hisztizik és zsarolja a párját, már csak ezért megerdemelne hogy kbszak függetlenül attól hogy kinek van igaza.

okt. 3. 09:46
 77/99 anonim ***** válasza:
44%

"A kérdező meg gyerekes módon hisztizik és zsarolja a párját"

Mivel, mikor zsarolta?

okt. 3. 11:12
 78/99 anonim ***** válasza:
19%

Veled is egy élmény lehet a szex.Mondjuk,aki az alapfogalmakkal nincs tisztában,és még ápolatlan is,el nem birom képzelni,kivel szexelne.Habár férfiban is biztos van olyan,aki nem mossa meg ott.

Kinek mi jön be.

okt. 3. 11:35
 79/99 anonim ***** válasza:
32%
Azonnal elhagynám.
okt. 11. 20:27
 80/99 A kérdező kommentje:

Nem zsarolom a párom, és nincs semmiféle fétisem.

Én csak szeretném megcsókolni a barátnőmet szex közben. Nem akarok neki rosszat. Csak próbáljuk meg egyszer, ha úgy sem jön be neki, akkor oké, el tudom fogadni. Egy csomó mindenre mondta azt először, hogy ne, ami azóta tetszik neki, szimplán amiatt, ahogy őt nevelték.

okt. 11. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!