Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm finnyás a szexben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm finnyás a szexben, és ez vitákat okoz köztünk. Mit lehet ezzel kezdeni?

Figyelt kérdés

Édes lány, de eleinte az a tipikus "még a f*szt is szalvétával fogja" típus volt. Szerencsére nagyon sokat javult a helyzet, de van egy aprócska dolog, ami nekem még hiányzik az ágyban.

Ő nem szeret csókolózni orál után/közben. Mármint akkor, ha én nyaltam őt. Ha ő szokott, akkor nincs ilyen gondja. Részemről sem gond, ha utána csókolózunk, úgy vagyok vele, hogy ha undorító lenne, akkor nem hagynám, hogy a szájába vegye.

Az a baj, hogy ő nyalás nélkül nem igazán tudja élvezni az együttléteket, de nekem meg nagyon hiányzik, hogy sok csók legyen közben, ami így viszont miatta offos. Ha próbálkozom, eltol, elhúzódik, stb. Azzal jön, hogy ez így nem gusztusos neki. Próbáltam beszélni vele erről, de kibúvót keres, nem akar úgy csókolózni szex közben, hogy előtte már nyaltam őt. A legutóbb összevesztünk, konkrétan közöltem vele, hogy ha undorító szerinte, akkor ne várja, hogy nyalogassam. Szóvalaz van, hogy ki van rám akadva, hogy nem figyelek arra az ágyban, hogy neki jó legyen, mert nem nyalom ki (azóta). Miközben ez ott kezdődött, hogy ő nem figyelt rám.

szept. 29. 23:42
 21/99 anonim ***** válasza:
61%
Az nem pálya, hogy sok csókkal kezdtek, és csak utána mentek lejjebb? Aztán mehet a menet, és volt mind a 2, csók is, orál is.
szept. 30. 06:29
 22/99 anonim ***** válasza:
37%

Szerintem ezzel nem tudsz mit kezdeni.Ha úgy nevelték,hogy a szex rossz,lehet lesznek még olyan dolgok miatt ellenvetései,amiket most elvileg szeret.

Mondjuk ha ő simán megcsókol sz.opás után,akkor az se legyen már baj,ha te nyalás után.

szept. 30. 07:00
 23/99 A kérdező kommentje:

#15 Most tényleg úgy fogunk tenni, mintha a csók gusztustalan lenne? :) Vannak itt bajok...

#18 Nem hangzik életszerűen, hogy előjáték után az ember fut fogat mosni, aztán vissza.

#19 Nem mondanám, hogy elégedettlen vagyok, csak hiányzik a csók. Ez így kb olyan, mint anno szingliként az egyéjszakásaim, velük nem volt csók közben.

Általánosságban meg nem mondanám, hogy a barátnőm elégedetlen lett volna mindigis. A vita óta, amióta nem nyalok, lehet, hogy az, de előtte biztos nem volt az. Mondom, semmi olyat nem csináltam vele, semmi olyan nem változott, ami hű de nagy kompromisszum lett volna neki, hogy csak a kedvemért tegye.

Konkrétan annyi változott az elejéhez képest, hogy nem csak este, mindig ugyanabban a pózban, félhomályban a takaró alatt/a lehető legtöbb ruhában, meg mer kezdeményezni, vagy épp szólni, ha vágyik valamire. Nem akarok rosszat a barátnőmnek basszus. Semmi extrémet, ténylegesen gusztustalant nem kérnek tőle, csak több csókot. Még ha azt mondaná, hogy az íz a baj, akkor még le is tennék róla, de nem, a puszta "tudat" zavarja...

szept. 30. 07:14
 24/99 anonim ***** válasza:
62%
Akkor esetleg kerdezd meg tole, hogy o hogyan akar szexelni. Mondd meg, hogy te vagysz a csokra. Ugyhogy akkor legyen sok csok, aztan utana nyald ki. Vagy akkor igenis elmesz es fel perc alatt arcot mosol.
szept. 30. 07:56
 25/99 anonim ***** válasza:
70%
Egyszer egy srác a számba élvezett és már lenyeltem, de mem akart megcsókolni utána. Nekem ez nagyon csalódás volt.
szept. 30. 08:01
 26/99 anonim ***** válasza:
19%

Nekem is volt ilyen, mindig mondta, hogy "punciszagú a szám", és nincs csók.

Aztán egy idő után lett.

Utána amikor néha nyalás közben mást is érintettem, ha érted mire gondolok, ugyanez a kezdeti kis hiszti ment, de egy idő után az után is lett csók.

Szóval szerintem türelem csókot terem.

szept. 30. 09:40
 27/99 anonim ***** válasza:
45%

"Nem hangzik életszerűen, hogy előjáték után az ember fut fogat mosni, aztán vissza."

De. Kompromisszumnak hangzik, ami a legéletszerűbb. Téged abból kell kinevelni, hogy minden úgy történjen, ahogy a faszod akarja.

"ugyanez a kezdeti kis hiszti ment, de egy idő után az után is lett csók"

Az ilyeneknek a nő arra van, hogy baszhatóra állítsa.

Miért nem döglenek meg az ilyen két lábon járó minifarkak egyedül?

szept. 30. 09:44
 28/99 anonim ***** válasza:
38%

#27,

"Az ilyeneknek a nő arra van, hogy baszhatóra állítsa.

Miért nem döglenek meg az ilyen két lábon járó minifarkak egyedül?"

A frusztrációddal egy pszichiátert keress meg. Ez az oldal arra való, hogy másoknak tanácsot adj.

Köszi.

szept. 30. 09:49
 29/99 anonim ***** válasza:
53%
Nálunk hasonló a szitu, a férjemet nem zavarja ha szopás után csókolózunk, nekem viszont nagyon gusztustalan ha nyalás után akar megcsokolni. Annyi a különbség hogy ő nem egy erőszakos zsarolós barom, így megértette. Előtte és a nap többi részében meg annyit csókol amennyit akar.
szept. 30. 10:01
 30/99 A kérdező kommentje:

#27 Végülis ja, remek kompromisszum lenne, ha a barátnőmnek nem menne el a kedve a folytatástól, ha faképnél hagyom, mert elmegyek fogat és arcot mosni.

"Téged abból kell kinevelni, hogy minden úgy történjen, ahogy a faszod akarja."

Ez elég ordenáré megfogalmazás.

Ha meg a másik szemszögből nézzük a helyzetet, és hasonló okádék megfogalmazással élünk, akkor el lehet mondani az, hogy most meg minden úgy történik, ahogy a barátnőm ****ja akarja. Ez így mivel jobb?

Az van, hogy igyekszem mindent megtenni annak az érdekében, hogy maximálisan jó legyen neki. Cserébe meg nem csókolhatom meg szex közben, mert "undorító". Már bocsánat, de ez elég szrul esik. Nekem semmi bajom a csókkal szopás után. Sőt, azzal sincs bajom, ha azt kéri, hogy a behatolás után nyaljak(függetlenül attól, hogy végül beleélveztem-e vagy sem). Tényleg, eddig bármit kért, nem mondtam nemet. Igazán beleférhetne az is, hogy nyalás után legyen csók, pláne, hogy nem az íz a baja. De nem.

szept. 30. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!