Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőmmel csòkolòztam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmmel csòkolòztam többször egy partin. Ez azt jelenti hogy biszexuális lennék?

Figyelt kérdés

Elváltam és van egy ùj kapcsolatom 3 éve, amiben minden rendben van. Szereztem egy ùj barátot (a gyerekeink barátok) és elmentünk ma bulizni, amikor is megcsòkolt a barátnőm, én pedig viszzacsòkoltam, többször is.

Jòl éreztük magunkat, és megjegyezte hogy nagyon jòl csòkolok. És én is ìgy gondolom ròla. De én többet nem érzek ebben. Lehet mégis látensen biszexuális lennék?

Volt más is így?

36 N

szept. 22. 02:25
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha szívesen kinyalnád és megujjaznád, akkor biszex vagy. Amíg ezt nem érzed, addig hetero.
szept. 22. 02:27
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül szerintem. Ha többet nem akarsz tőle ill nem tudsz elképzelni akkor nem. Ha viszont el tudsz akkor bizony bizony 😁
szept. 22. 02:31
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Vérbeli heteróként semmilyen érintésre sem vágyom egy másik nővel, nem még csókolózásra vele. És még véletlenül sem. A hideg is kiráz, a hányinger kerülget, ha csak rá gondolok ilyesmi tevékenységre. Szóval gondold végig.
szept. 22. 05:16
 4/10 anonim ***** válasza:
37%
Azt nem tudom, de az eszedbe se jutott, hogy megcsaltad a pasidat?
szept. 22. 07:13
 5/10 anonim ***** válasza:
75%
A szexuális érdeklődést érdemes skálaként felfogni, nem különálló dobozokként. Simán lehet, hogy nagyrészt heteroszexuális irányultságúként van benned némi kíváncsiság a saját nemes felé is, de csak ennyi. Vagy több. Erre neked kell rajonnod.
szept. 22. 08:22
 6/10 anonim ***** válasza:

Kerdes h a csok izgalomba hozott e?

Van e benned vagy h ennel tobb legyen?

szept. 22. 09:16
 7/10 anonim ***** válasza:
35%

A biszexualitásnak vannak szintjei. Nincs még megállapodás a tudósoknál, hogy pontosan mi legyen az elfogadott, így kb a régi kinsey skálát tudom ajánlani, helyezd el magad rajta.

1-es szint lehetsz kb

Predominantly heterosexual, only incidentally homosexual

De ha érdekel, hát fedezd fel magad... asszem van rá egy partnered most, aki szintén szívesen felfedezné ezt az oldalát...

szept. 22. 09:44
 8/10 anonim ***** válasza:
Most ez számodra gondot jelent? Vagy miért született meg a kérdés?
szept. 23. 14:22
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Olyan vagy mint a nők 80% csak mások ezt tini illetve egyetemista éveikben csinálják illetve ellaposodott házasságban a férjek szeme láttára.
szept. 24. 15:24
 10/10 anonim ***** válasza:
79%
Akkor inkább be voltál csiccsentve, szerintem. Vagy ilyesmi, ellazultál. Ja, én is csináltam huszonévesen, de ennyi. Most 41 vagyok és anyuka.
szept. 24. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!