Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmmel csòkolòztam többször egy partin. Ez azt jelenti hogy biszexuális lennék?
Elváltam és van egy ùj kapcsolatom 3 éve, amiben minden rendben van. Szereztem egy ùj barátot (a gyerekeink barátok) és elmentünk ma bulizni, amikor is megcsòkolt a barátnőm, én pedig viszzacsòkoltam, többször is.
Jòl éreztük magunkat, és megjegyezte hogy nagyon jòl csòkolok. És én is ìgy gondolom ròla. De én többet nem érzek ebben. Lehet mégis látensen biszexuális lennék?
Volt más is így?
36 N
Kerdes h a csok izgalomba hozott e?
Van e benned vagy h ennel tobb legyen?
A biszexualitásnak vannak szintjei. Nincs még megállapodás a tudósoknál, hogy pontosan mi legyen az elfogadott, így kb a régi kinsey skálát tudom ajánlani, helyezd el magad rajta.
1-es szint lehetsz kb
Predominantly heterosexual, only incidentally homosexual
De ha érdekel, hát fedezd fel magad... asszem van rá egy partnered most, aki szintén szívesen felfedezné ezt az oldalát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!