Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyikünk áll jól a házimunkához?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyikünk áll jól a házimunkához?

Figyelt kérdés

Én vagyok a ffi 38/35 évesek vagyunk. Előre leszögezem kezdek a saját álláspontomban is kételkedni. Bevallom igazi "paraszt gyerek" vagyok, abban nőttem fel , 80/70éves korukig a nagyszüleim mindig dolgozgattak valamit. Most csak nagyikra levetítve, nemhogy a házukat, és a nem kis kertet tartották rendben ,hanem kijártak mezőre kapálni, templomba takarítani....

Különben barátnőm anyukája is ilyen falusi asszony féle, na templom meg a mezőre járós rész nincs meg, de azért kertet műveli tyúkokat tart ,süt főz ha haza megyünk 3-4féle kaja van. Én nem várom el (nincs is hová menni) a mezőn kapálást, a 4fogásos ebédet,a tyúk tartást....) megértem fél 5kor kel reggel ,fél 5re ér haza délután. De azért néha 1 óra ráfordítással is lehet hasznos dolgot véghez vinni. 8kor már fekszik le mert fáradt, nézi a tvt. Van 2 kutyája kenelben laknak, a kenelt hetente egyszer takarítja, ha aznap nem szakad az eső(szerda kukanap tehát kedden)

De a hétköznapokat hagyjuk is. Hétvégén 9ig alszik. Nappali/étkezőben reggeli alatt elkezd nézni valamit amit ugye már végig néz. Aztán fogjuk rá ,hogy mos géppel. Levest nagyon ritkán főz, másodikat is kb "az gyorsan megvan" alapon valami nem túl bonyolúlt kaját. Kimaradt,hogy fával fűt kazánt rakja. Hidegben miután haza ér begyújt. Vasárnap már délután 5kor hajat mos hogy lefekvésre este 8 száradjon meg. Tehát vasárnap sem erőlteti magát. Ha ott vagyok nála, akkor legalább néha ha megkezdek valamit takarítani ami nagyon koszos, akkor jobb esetben csatlakozik, rosszabb esetben láthatóan ideges. Néha pakolunk fát. Ha ott vagyok én fűtök tehát ki

sem kell jönnie.

Én meg minden 2.hétvégét átdolgoznék vele/nála. Egy családi ház olyan,hogy mindig van munka. Enni se eszik normálisan nélkülem, munkahelyére rendel kaját, vacsorázni nem szokott reggelire meg....műzli gabonapehely, puffasztott rizs zabfalat.

#családi ház #lustaság #Munka mániás #Panellako
szept. 29. 19:12
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Jó Rendben!!! 25 +válasz után elhiszem bennem a hiba. Nem azt jelenti akarnék változni, mert így élvezem a saját életem hogy élem teszek minden nap azért hogy jobb legyen. De igyekszem megértőbb lenni.
okt. 1. 09:26
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

Te csinálhatos amit akarsz. HA megengedi nala is takarithatsz.

De hagynod kell elvezni az eletet. Te ezt elvezed. A tevést vevest takarítást. Ő a pihenést

okt. 1. 14:14
 33/33 anonim ***** válasza:
52%

Nem illetek igazán össze. Hosszútávon esélyes, hogy nem fogjátok jól érezni magatokat, te azért, mert nem fogsz olyan tiszta lakásban lakni, amilyenben szeretnél, ő meg ki fog készülni a te "tisztaságmániádtól".

Na meg a főzés dolgában sem egyeztek. Én inkább keresnék mást.

okt. 1. 20:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!