Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párotok mennyit takarít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párotok mennyit takarít nálatok/segít házimunkában (különélők)? I(25/l)

Figyelt kérdés

Alap, hogyha nagy riktán 4hetente a páromnál vagyunk, akkor én nem úgy kezelem, mintha csak “nyaralni” jönnék, hanem reggel megágyazok, evés után mosogatok, ha úgy van fel is porszívozok. (Megkockáztatom, ezt csak én csinálom 4 hetente, akkora a por mindig a szobájában.)

Főzni közösen szoktunk. Ehhez képezt nálam ő még egyszer sem ágyazott be, nem porszívozott (de nem is akarnám, hogy az én koszomat ő takarítsa stb. Hogyha rászólok segít a dolgokban, de pl.: késésben vagyunk, látja, hogy kapkodok, látja, hogy ott áll a sok mosogatnivaló még+kész sem vagyok+szanaszét vannak a mosatlanok+ki kéne teregetni stb. és eszébe sem jut legalább csak az ágyat bevetni ilyenkor, vagy elmosogatni magunk után. Leül és unottan néz és vár, hogy mikor mehetünk már. Ha szólok akkor tényleg csinálja, meg nem boszzankodik, hogy jaj neki miért kell megmozdulni. Csak nem értem, hogy neki miért nincs meg az elv. Ugyanez a pénzügyekben is: Ha rendelünj az mindig az én pénzem, mert alkalmazásról megy és levonjatőlem, sosem adta még oda az árát, mikor jön mindig tele a hűtű, az is 100%ig az én pénzemből vásárolt cucc. És mondom nâálam heti szinten sok időt töltünk…itt is amugy nem csoroskodik, ha megkerem fizet, de egyszeruen nincs pofam azt mondani, hogy hallod utald mar at a vacsora arat

szept. 25. 00:12
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Megcsinál mindent, ha van olyan üresjárat, amikor nekem dolgom van, neki meg ideje, általában reggelente ha innen megyünk dolgozni, elpakol, elmosogat stb amíg én készülődöm. Kaja is vegyes, ki fizet, van, hogy együtt vásárolunk be hazafele és ő fizet, illetve neki is el van mentve a címem Foodorán, szóval ő is tud rendelni ide. Vagy normálisan nevelték vagy csak így nőtt fel, hogy alap, hogy ő is csinálja a dolgokat mert egyedülálló anyával és egy fiútesóval nőtt fel, az anyja sem az a kiszolgálós mindent megcsinál helyette fajta. Én biztos nem nyaggatnék senkit ilyesmivel, ha nem csinálja magától, nem kell komoly kapcsolatban lenni.
szept. 25. 05:32
 2/8 anonim ***** válasza:
81%
Ne legyenek tevkepzeteid, ez pontosan igy zajlana akkor is, ha egyutt elnezem. Te csinalsz majd mindent, o meg bamba fejjel nezi majd.
szept. 25. 06:52
 3/8 anonim ***** válasza:
57%

Ti mióta vagytok együtt? :D

Egyébként ez jó kérdés. Amikor olyan kapcsolatban voltam, ahol külön éltünk, akkor segítettem a páromnak (mosogatás, takarítás stb.), volt hogy én fizettem a bevásárlást ha nála voltunk. Szerintem ezek azért elég alap dolgok.

szept. 25. 08:20
 4/8 anonim ***** válasza:
42%
Nekem max a mosogatásban segít a párom. Nem is kérem, hogy segítsen másban, mert akkor káosz lesz 😀 Én tudom minek hol a helye, mit hol találunk és nekem ez így jó. Én pl. kivagyok attól, ha valamit elpakol valahova és az hagyján, hogy én nem tudom hova tette, de még ő sem! 😂
szept. 25. 21:06
 5/8 anonim ***** válasza:
75%
"nincs pofam azt mondani, hogy hallod utald mar at a vacsora arat" - Neki jólesik, hogy ingyen kapja? - Most finoman fogalmaztam, úgy értettem, hogy van képe ...
szept. 29. 19:44
 6/8 anonim ***** válasza:
75%
"ő még egyszer sem ágyazott be, nem porszívozott (de nem is akarnám, hogy az én koszomat ő takarítsa stb" - Ő vajon miért akarja, hogy te csináld nála, és miért és koszban?
szept. 29. 19:46
 7/8 anonim ***** válasza:
60%
Nálunk a benti munka 80-20%ban a páromé a kinti ugyanilyen arányban az enyém. Porszívózni nagyrészt én szoktam bent. Mosogatni nem szoktam, nem maga a mosogatás a gond,előtte elpakolni...nem nagyon értem a logikát, ő pedig szereti ha ott van ahol megszokta. Mosógépet viszont én pucolom ki ahogy a vízkő és zsíroldózás is az enyém.
szept. 30. 11:05
 8/8 anonim ***** válasza:
60%
Esetleg tisztázni a helyzetet?
szept. 30. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!