Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ezt a konfliktust kezelni?
Páromnak teljesen más a családi háttere, más nevelésben részesült. Pl konyha, főzés. Nekem ez egy olyan tevékenység, amikor akkor végzek, ha kedvem van hozzá. Parom szerint meg ez nem kedv kérdése, 30 évesen tudhatnám, hogy alap hogy főzni kell. Ez gyakran azt jelenti, hogy éjfélkor is még a konyhában vagyunk. Nekem meg nem öröm ez. Ha nincs kedvem főzni nem főzök, veszek valami gyorsat vagy rendelek. Takarítás dettó. Ha nagyon koszos minden, akkor nekiállok, de nem szeretem ezt menetrendszerűen csinálni. Párom nem érti, hogy tudom mondjuk a kondibajárást ezek elé sorolni.
Mit gondoltok? Szeretnék ezen változtatni, ugyanakkor szeretnék önazonos maradni. Lehetséges ez?
Párom 25/F, én: 29/F
Lehet csak én nőttem fel ebben, de tudtommal a nő főzőcskézik a konyhában, az egy másik dolog hogy a férfi besegíthet. De hogy éjfélkor?
Takarítani se állandóan kell, egy héten háziállat nélkül egyszer max kétszer. Háziállat mellett kétnaponta(szőr miatt).
Ülj le, beszéld meg vele, jussatok kompromisszumra.
Felnott ember fozzon magansk.
Takaritasbol nem elunk meg.
Két férfi vagytok és a fiatalabb dirigál neked hogy mi a dolgod? Persze ez amúgy nem nem és kor kérdése, de úgy rúgnám ki azt aki meg akarná mondani hogy mi a dolgom hogy a lába nem érné a földet.
N házas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!