Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tetszik ahogy a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tetszik ahogy a férjem beszél a gyerekeinkel mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
A férjem alapjában nem rossz ember tudom,hogy szeret minket szorgalmas dolgos ember,de nem az erőssége az érzelmek kimutatása és a kedvesség sem sokszor rossz érzés ez nekem,de már megszoktam valamennyire.Viszont azt nemtudom elviselni,hogy ha az 1 éves gyerekünk rossz sír vagy korai időkben felébred olyanokat mond rá,hogy seggfej nagyon megharagudtam rá ez nem normális helyzet,hogy egy 1 évesnek azt mondja seggfej és még hasonlókat is már mondott és nem mutat felé sok szeretetet vigyázz rá meg rá tudom bízni akár hosszabb időre is eltudja látni vele a feladatokat,viszont az érzelmi dolgokat nem érti milyen fontosak és én már nemtudom mit tegyek.Sose látnám azt se,hogy puszit adna neki vagy megsimogatná amikor pedig kérdőre vonom azt mondja,hogy ők fiúk.Még baba szeretet kell neki és gyengédség nagyon elvagyok keseredve.

szept. 22. 08:34
1 2 3
 21/22 SZTANN ***** válasza:
49%

A férfiak sokszor nem találják el a babával a megfelelő hangot - sokan csak 8-10 éves korban tudnak normálisan viselkedni a gyerekükkel. Attól még szerethetik. De ez is, mint minden más TANULHATÓ, fejleszthető. Neked kell megbeszélni, folyamatosan rávenni, hogy hogyan beszéljen a kicsivel. Nem kioktatni, hanem mindig szólni, kijavítani...

Valószínűleg akkor a férjed veled sem bánik igazán gyöngéden, finoman - de te ezt így elfogadtad (nem kellett volna). A férjedet sajnos átnevelni már nem tudod, de kicsit lefaragni a faragatlanságaiból talán sikerül.

Ha egyébként jól bánik a gyerekkel, segít, megbízható, akkor van remény, hogy egy kicsit a modora is finomodhat.

Mindig mindent meg kell beszélni vele, szólni, nem hagyni - ne csak magadban bánkódj miatta!

szept. 23. 07:48
 22/22 Senior Séf ***** válasza:
55%
Ebbe a történetben a legkevésbé az érdekes, hogy MI mit gondolunk.
szept. 25. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!