Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan várhatnám el, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan várhatnám el, hogy a párom támogasson?

Figyelt kérdés

Sokat dolgozom magamon, hogy a múltamat feldolgozzam. (Terápiában is)

A barátomnak az első perctől mondtam, hogy min mentem keresztül, és igyekszem ezeken felülkerekedni, kilábalni lelkileg. Már egészen tudatos is vagyok a sérüléseimben, tehát észreveszem, ha éppen valami nagyon fáj, mert a múltamra emlékeztet, és jelzem, hogy épp mi történik. A barátom ilyenkor ahelyett, hogy megnyugtatna, átölelne, visszavenne, inkább folytatja, sőt még elkezd rám mindenfélét mondani, negatívan beszélni rólam.

Egyre több ilyen szituációba kerülünk, nem értem, miért nem támogat, miért nem tud támaszként fellépni, amikor elmondom, hogy valami fáj.

Szerintetek ez egy kapcsolattól jogos elvárás? Lehet, rosszul gondolom, és igazából nem kellene támogatnia ilyenkor senkinek.

szept. 20. 10:32
1 2 3 4 5 6
 51/54 A kérdező kommentje:

48, igen, jól látod, ez a mai átlagos magyar. Számomra is szinte hihetetlen, de aztán eszembe jutott, hogy sajnos sok ember nagyon nehéz körülmények között él, és nem csodálom, hogy sok kommentből csak a rosszindulat árad. Itthon a legtöbb ember kb hónapról hónapra él nekik ilyen dolgok, mint trauma és annak feldolgozása kb egy nevetséges úri hóbort. Aztán sokan itt vezetik le a feszültségüket.

Ugye az oktatás helyzete is elkeserítő…

Tulajdonképpen magamon is nevetek, hogy itt tettem fel kérdést, hiszen bárki írhat ide, és ahogy látod nívós társaság gyűlt össze :D

szept. 23. 14:39
 52/54 anonim ***** válasza:
54%
Vannak olyan emberek akiknek pátyolgatni kell a lelkivilágát mert 20 évvel később sem tudja túl tenni magát a dolgokon meg vannak akik seperc alatt túl vannak mindenen. Nem kell itt leszólni senkit azért mert neked kérdező pátyolgatni kell a kis lelked életed végéig akkor keress olyan pasit aki ezt megteszi és probléma megoldva.
szept. 23. 17:28
 53/54 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem is elsősorban a Kérdezőnek kell megtalálnia azt az embert, aki elfogadja őt és támogatja.
szept. 23. 17:44
 54/54 anonim ***** válasza:
48%

"esetleg el is kezd degradálni, hogy milyen ember vagyok"

Ha nem felelsz meg neki és nem ért meg, akkor miért van veled?

És te miért vagy vele?

Nem szeret, nem ért meg, csak lehúz.

szept. 23. 19:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!