Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl sokat várnék el?

Figyelt kérdés
Szexgondunk van a párkapcsolatban. Barátnőm nagyon egyszerű ilyen téren, este, sötétben ő alul én felül és ennyi a szex. Én ennél sokkal többre vágynék, de már annak is örülnék, ha részéről nem az lenne a szex, hogy hanyatt vágja magát. Ez odáig vezetett, hogy én már kb le sem fekszem vele, inkább kiverem amikor dolgozik, mert az is ingergazdagabb. Az a "felcsigázás", hogy elejt egy mondatot, hogy este feküdjünk le, majd szó szerint nem csinál semmit, csak fekszik, én meg valahogy izgassam fel magam a testére, amit kvázi rejteget, mert gátlásos és nincs kibékülve magával. Egészséges ez így? Van ennek a kapcsolatnak jövője?
2024. aug. 5. 10:00
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:

50

Aha... Tehát az is normális volt, amikor egy német fazon megette a szexpartnerét, aki ebbe beleegyezett. Nem lehetsz annyjra beszűkült, hogy ezt nem fogadod el...

2024. aug. 6. 15:43
 52/56 anonim ***** válasza:
Oké, akkor játszd a hülyét, csak ne erőszakolj meg senkit a normalitás nevében.
2024. aug. 6. 15:53
 53/56 anonim ***** válasza:
49. Fura! Mindig az szokott lenni, hogy a rossz szex KIZÁRÓLAG a férfi miatt az. Soha sehol sem olvastam még azt, hogy egy nőnek nem kell a szex, nem érdekli igazán vagy nincs benne az orálba. MINDIG azt mondja a világ, hogy a nők imádják a szexet, csak ahhoz olyan férfi is kell. Szóval itt is mint mindenben, a férfi a hibás, tehát a kérdező! Ultra béna az ágyban, ennyi a megoldás! :D Felesleges köröket futni a témában. A párja szexistennő, szeximádó, csak hááááát ez a kérdező nem tudja belőle kihozni! :D
2024. aug. 6. 17:33
 54/56 anonim ***** válasza:
52%
Miért, ki tudja hozni belőle?
2024. aug. 6. 17:51
 55/56 anonim ***** válasza:

"Fura! Mindig az szokott lenni, hogy a rossz szex KIZÁRÓLAG a férfi miatt az"

Ignoráltad ezek szerint a válaszaimat, amiben leírtam ennek az ellenkezőjét. Ezt hívják confirmation biasnak, amikor csak azt látod meg, amivel vitatkozni tudsz.

2024. aug. 6. 17:53
 56/56 anonim ***** válasza:

55. Te figyelj! A magyar nyel a "confirmation bias"-t mondjuk 5 féleképen tudja leírni, sokkal mélyebben. Miért használsz ergo egy jóval primitívebb nyelvet ha elvileg magyarnak születtél? Ja, meg "ignoráltam". :D Szerintem váltsunk angolra, bár ez egy magyar fórum...

Nem az a lényeg hogy te mit írtál, hanem az, hogy a hús milyen lében fő! A jelenlegi lé pedig olyan, hogy mindenért a férfi a hibás! A szexért, az anyagiakért, az érzelmekért, a családért, az összhangért... mindenért.

Tehát ha van egy akármilyen nő, az maga a megtestesült tökéletesség, csak olyan férfi kell mellé, aki ki is hozza belőle mindezt. Az nem számít hogy egyetlen adottsága, tulajdonsága, szellemi vagy érzelmi képessége nem predesztinálja erre vagy arra, az nem számít! Tehát Csúnya Rozinak aki szexuálisan jégcsap, annak egy 30 éves fitness bajnok, a megtestesült férfi kell a jó szexhez, mert ha ilyen nincs, sajnos Átlag Ákos kevéske hozzá, szégyelje is magát! Meg hát olyan nincs, hogy egy nőnek nulla a szexuális fantáziája, szégyenlős, a neveltetése amolyan apácás, hogy egy nő sosem masztizott, hogy egy nő prűd vagy undorodik a naturista helyzetektől. Óóó, ilyen nincs, mindig a férfi a hibás! :D Mert hát ilyenkor a butus és ügyetlen férfinak el kell engednie a nőt, hogy majd az mint a pillangó kiteljesedhessen az ügyes, a szexi, az okos, a tesztoszteronbomba férfi mellett!

Hát az van, hogy a nők semmivel sem többek vagy jobbak mint a férfiak. Az arányok 50-50%. Pontosan ugyanannyi mihaszna ügyetlen nő van mint férfi. Csak hát ebben a mértéktelen feminizmusban, vagyis inkább gátlástalan feminizmusban óriási divat és elvárás lett a férfiakat ekézni mindenért. Csak hát az van, hogy ettől a valóság és az igazság pontosan ugyanaz, mint ha nem is létezne a gátlástalan feminizmus.

Annak viszont örülök, hogy az egészséges nők nem gátlástalan feministaként gondolkoznak! :) Akkor most hámozd ki hogy ebből mit veszel magadra... :)

2024. aug. 6. 18:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!