Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl sokat várnék el?
:D Én azt hittem hogy ilyen csak velem történhet meg, de most már tudom hogy legalább ketten vagyunk! :D PONTOSAN ugyanaz a helyzet nálunk is, én is kiverem inkább mintsem szenvedjek egy sötét szobában, és annak örüljek hogy van kin reszelni. Gyakorlatilag el sem tudok menni vele, mert egyáltalán semmi izgalmat nem érzek. Mindent letiltott, semmit sem lehet vele csinálni, még mielőtt valaki azzal jönne hogy én vagyok a béna. Sötét szoba, egy póz, takaró alatt, havonta 1X. Még önmaga előtt is szégyenlős, szexuális fantáziáról vagy csak szexualitásról beszélni, hogy ő vagy én mit szeretne az tabu.
Kérdező! Én tapasztalatból mondom, hogy sosem fog változni, ezt meg onnan tudom, hogy mi már 17 éve együtt vagyunk. A létező összes dologgal próbálkoztam már, ruhák, helyszínek, odafigyelés, vacsora, játékszerek, tengerpart, alpesi ház, tópart, tanfolyamok, könyvek, előadások. Minden maradt ugyanolyan.Senki sem fog megváltozni, vannak akik alapból szeretik a szexet, és vannak akik nem.
"aktívan tettem, hogy elfogadja magát, mégsem tudja."
Mit tettél? Hogyan? Milyen gyakran?
Más - Az tényleg nem jó, ha mondod, hogy mit csináljon, ha magától nem akar semmit, neked pedig így sem az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!