Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl sokat várnék el?

Figyelt kérdés
Szexgondunk van a párkapcsolatban. Barátnőm nagyon egyszerű ilyen téren, este, sötétben ő alul én felül és ennyi a szex. Én ennél sokkal többre vágynék, de már annak is örülnék, ha részéről nem az lenne a szex, hogy hanyatt vágja magát. Ez odáig vezetett, hogy én már kb le sem fekszem vele, inkább kiverem amikor dolgozik, mert az is ingergazdagabb. Az a "felcsigázás", hogy elejt egy mondatot, hogy este feküdjünk le, majd szó szerint nem csinál semmit, csak fekszik, én meg valahogy izgassam fel magam a testére, amit kvázi rejteget, mert gátlásos és nincs kibékülve magával. Egészséges ez így? Van ennek a kapcsolatnak jövője?
aug. 5. 10:00
1 2 3 4 5 6
 1/56 anonim ***** válasza:
72%
Esetleg egy hosszabb előjáték nem segít? Akkor hátha bevadul. Vagy például simogatás, csókolózás, ilyesmi, hogy ő tudjon állapotba kerülni. Lehet hogy pár nap alatt megváltozna, és ő kezdeményezne. De akár fürödhetnétek együtt is pl.
aug. 5. 10:07
 2/56 anonim ***** válasza:
75%
Megbeszélted vele? Mondtad neki, hogy ez így nem oké és unalmas?
aug. 5. 10:08
 3/56 anonim ***** válasza:
89%
#1 Ha szégyelli a testét nem fog belemenni együtt fürdésbe. Én is ilyen voltam. Az segít, ha érzi hogy bizhat a másikban. De már itt félni fog emiatt és nem fog a kérdezőnek bizalmat szavazni.
aug. 5. 10:10
 4/56 A kérdező kommentje:
Azt nem mondtam még neki, hogy unalmas lenne. Inkább abban hiszek, hogy elmondom mit szeretek, és próbálom rávezetni. Ilyeneket csináltam, szóltam, hogy most állj, most gyorsan, most ezt, most azt, de még ebből is hatalmas sértődés lett. Azzal, hogy ilyeneket elmondok azt éreztetem vele, hogy nem jó amit csinál, és nem jó ő nekem - ezt mondta.
aug. 5. 10:13
 5/56 A kérdező kommentje:
#3: Pedig én mindent, tényleg mindent megtettem, hogy ez egy biztonságos környezet legyen, és érezze, hogy mennyire beindít valójában. Itt több évről van szó, és aktívan tettem, hogy elfogadja magát, mégsem tudja.
aug. 5. 10:14
 6/56 anonim ***** válasza:
93%
Én hasonlóan gátlásos vagyok, mint a barátnőd. Engem az segített feloldani, hogy párom rengeteget dicsért, emiatt már nem érzem magam kellemetlenül. Felszabadultabb lettem, mert érzem rajta, hogy szeret és így tetszek neki, ahogy vagyok.
aug. 5. 10:15
 7/56 anonim ***** válasza:
74%
Szexuálisan is úgy lehet fejlődni, ha megismered mi a jó a másiknak. Mindenkinek máshogy jó. Ez nem arról szól, hogy ő ne lenne elég jó, hanem egy tanulási folyamat. Szakemberhez kellene fordulnia, mert ez így nem jó.
aug. 5. 10:16
 8/56 anonim ***** válasza:
77%

:D Én azt hittem hogy ilyen csak velem történhet meg, de most már tudom hogy legalább ketten vagyunk! :D PONTOSAN ugyanaz a helyzet nálunk is, én is kiverem inkább mintsem szenvedjek egy sötét szobában, és annak örüljek hogy van kin reszelni. Gyakorlatilag el sem tudok menni vele, mert egyáltalán semmi izgalmat nem érzek. Mindent letiltott, semmit sem lehet vele csinálni, még mielőtt valaki azzal jönne hogy én vagyok a béna. Sötét szoba, egy póz, takaró alatt, havonta 1X. Még önmaga előtt is szégyenlős, szexuális fantáziáról vagy csak szexualitásról beszélni, hogy ő vagy én mit szeretne az tabu.

Kérdező! Én tapasztalatból mondom, hogy sosem fog változni, ezt meg onnan tudom, hogy mi már 17 éve együtt vagyunk. A létező összes dologgal próbálkoztam már, ruhák, helyszínek, odafigyelés, vacsora, játékszerek, tengerpart, alpesi ház, tópart, tanfolyamok, könyvek, előadások. Minden maradt ugyanolyan.Senki sem fog megváltozni, vannak akik alapból szeretik a szexet, és vannak akik nem.

aug. 5. 10:26
 9/56 anonim ***** válasza:
76%
17 évet kínlódni valaki mellett, akivel semmit sem lehet kezdeni, a világ legnagyobb baromsága. Két össze nem illő embernél ez lesz a következmény.
aug. 5. 10:38
 10/56 anonim ***** válasza:

"aktívan tettem, hogy elfogadja magát, mégsem tudja."

Mit tettél? Hogyan? Milyen gyakran?

Más - Az tényleg nem jó, ha mondod, hogy mit csináljon, ha magától nem akar semmit, neked pedig így sem az igazi.

aug. 5. 10:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!