Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl sokat várnék el?
Szerintem dobni kell azt, aki ennyire gátlásos, majd megoldja egyedül a problémáit.
Volt ilyen pasim. Egy darabig próbáltam meggyőzni, hogy igenis tetszik nekem, aztán menesztettem.
20. Sok sikert akkor, de egyet ne felejts el, az élet csak egy villanás. Majd 40 felett elkezded kaparni a fejed, 50 felett meg már a bőrödön érzed a magányt. Sokan dobálóznak ezzel a tökéletest vagy senkit szlogennel.
Hát ja, nem döntöttem rosszul, köszi! :)
Akkor elismered, hogy te magad is megalkudtál, mert féltél a magánytól. Inkább lemondtál a jó szexről, vagy pedig félrekúrsz. Próbálod magaddal elhitetni, hogy jól döntöttél, de valójában hiányérzeted van. Hát, nyilván mikor az ember már nagyon reményvesztett vagy fél, hogy kifut az időből, akkor megalkuszik. Én mondjuk inkább választanám a szinglilétet (direkt nem magányt írtam, mert a szingliség sokaknak maga a földi mennyország, nem pedig magány), mint egy langyos megalkuvós kapcsolatot.
23. Hát a te világodban biztosan megalkuvó voltam! :) Ha a lányomra, vagy a családi életemre, a nyugodtságomra, az utamra nézek, akkor én pont az ellenkezőjét látom. A szingliség a megalkuvás az én szememben, ugyanis az a földi mennyország csak a felelősség hárításáról szól, az önzőségről, szórakozásról. Ez is választás, nekem semmi bajom azokkal akik ezt választották. Az meg tény, hogy mindegy hogyan döntesz, mindennek van ára.
Ja, sosem voltam reményvesztett, az meg külön vicces, hogy te döntöd el hogy én mit hitetek el magammal. :D A véleményeddel nem vitatkozom, azt gondolsz amit akarsz. A langyos megalkuvósnak hitt kapcsolat meg inkább neked vigasztaló menedék. Langyos? :D
Jó, nem szoktam magamról írni, de pár program az elmúlt 3 hónapból. Európai motoros körút, edzőtábor, Horvátország, sup-túra. Baromi langyos a házasságom, annyira unalmasnak tartjuk egymást hogy az csak na! :D A közös érdeklődést, közös vállalkozást, közös sportolást meg sem említem, sőt, hogy mindketten életképesek vagyunk külön-külön is, sőőőőőőt, van is külön életünk, külön pénzünk. Még sem mentünk félre soha, pedig ő is, én is bőven megtehettük volna a mai napig. Bizonyára a szex a minden, bizonyára egy ilyen kommersz műanyag világban az az egyetlen ami érték! Ja, neked 20 az egyben kell, ilyen fickók meg minden bokorban teremnek. Mert hát a mai emberek annyira fullosak, hogy jogos elvárással vannak egymás iránt, hogy minden de minden tökéletes legyen.
Komolyabb filozófiai kérdéseket már fel sem vetek, miszerint mindenkinek van keresztje, csak kérdés hogy azt hogyan kezeli, vagy a problémái elől csak menekül, vagy beleáll. A még mélyebb, esetleg karmikus témákba, a spirituális(neked kamu ezós hokusz pókusz jó pénzért) lélekfejlődő, a valódi élettel foglalkozó elmélkedéseket már fel sem merek hozni.
Oké, langyi kapcsolat, megalkuvós, híg meleg fosch... de sz*r nekem! :)
Tőlem lehet mellettem a világ legfantasztikusabb embere is, ha nincs jó szex az életemben, akkor nem leszek boldog. Nekem magas a libidóm, jó szex nélkül nekem olyan az élet, mint jó kaja nélkül, barátok nélkül, hobbik nélkül. Értelmetlen, élvezetmentes.
Az meg nem tudom, hogy jön ide, hogy akarok-e gyereket vagy sem, és hogy ki mit gondol az ellenkező táborról, tudom sok hozzád hasonló kiszipolyozott szülőnek szúrja a szemét a kipihent, szabadidővel rendelkező, szabad és független gyerektelenek, de ez a te bajod, te is választhattad volna ezt az utat, nem kell irigykedni.
27. Nos, nekem van család is, meg szabadidő is.
28. Te meg a karmádat gyűjtögeted? Egyébként nem mondtam ki, de tényleg kbszott jó! ;) Panaszkodnom kellene? Annak itt vagytok ti! :D
Egyikőtök szingli, 80kg, ronda, a Másik 80kg, van egy gyereke, a mcdonalds-ban dolgozik, a kutya se veszi észre. Nektek az a bajotok, hogy krvára zavar benneteket ha valaki éles nyelvvel tükröt mutat. Vagy éppen nem panaszkodik, hanem rámutat arra, ami problémát okoz nektek, de hát ez negatív érzelmeket kelt, elvakultok és észre sem veszitek a lényeget. A menekülő út a szingliség hogy az mennyire jó, mennyire kényelmes, aki házas az mekkora lúzer. Az hogy pl. ti baromi rossz családból jöttetek, nulla családi követendő példával, én arról nem tehetek. Nekem pl. szuper nő-férfi modell van előttem, a sajátom is hasonló. Én nem tagadom hogy létezik ilyen vagy olyan, de ti be vagytok betonozva a jelenlegi elképzeléseitekbe, minden ami más, azt elutasítjátok.
Ha valaki büszke az életére az ellenszenves. Aki nyomorult életet él, azt vagy sajnáljátok vagy incelezitek, lúzerezitek. Amiben ti éltek arról bemesélitek hogy az a jó. Mivel nincs pasi, ezért a szingliséget veszitek követendőnek, majd kiemelitek a pozitív oldalát. A problémátok egyáltalán nincs megoldva.
Szex? Nos, a férfiak felét, meg a nőknek a felét nem érdekli olyan szinten. Persze az elején lehet izgalmas, de valójában nem tulajdonítanak nagy szerepet neki. Nekem a libidóm átlagos, a feleségem előtt is voltak kapcsolataim, de egyáltalán nem tartom a szexet húúúú de valami extrém hatalmas dolognak, holott egyébként igen fantáziadús vagyok, türelmes, gyengéd vagy ha kell kemény, határozott. A jó szexhez olyan partner kell, aki baromira vonzó testileg, lelkileg, és ezerrel pörög a témán. Viszont ez nekem nagyon kevés volt mindig is. Aztán az élet komolyabb részét nem az ágyban csinálják az emberek, a szex csak valami desszert. Olyan embert találni akkor, ha az élet többi, mondjuk 7-8-10 meghatározó területén is rendben legyen, na ehhez sok sikert mindenkinek!
Kár, hogy nem lehet memeeket posztolni, most beraknám azt, hogy:
I ain't reading all that
I'm happy for u tho
Or sorry that happened
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!