Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl sokat várnék el?
Kérdező és 8-as, hadd érdeklődjek már, hogy titeket mi motivált a náluk való kezdeményezésre, a velük való komoly kapcsolatba kerülésre és maradásra?
Csak azért kérdezem, mert vagyunk páran teljesen másmilyenek, akik viszont parlagon hevernek évek óta. Olyan szinten, hogy még hozzájuk sem szólnak... De ugye ezek közül én pl. nem nézek ki jól, így esetemben érthető is a 0 érdeklődés/"kelendőség".
Mit tudnak ezek a gátlásos, szorongó "fapinák", amitől repültök rájuk, mint légy a ...-ra? Ekkora bombázók? Mondjuk akkor mit feszengenek? Tényleg nem értem, világosítsatok már fel.
Leírom én neked. A mazochizmus, lehessen miről nyafogni, kapcsolatfüggőség, más nem állt velük szóba. Nem hinném, hogy ezek a halvérű nők akkora ászok lennének külsőre.
#11: Megismertem valakit, aki tetszett, és a világról alkotott képünk nagyon egyforma. Azonos értékekben hiszünk, és úgy érzem megtaláltam azt, aki feltétel nélkül szeret, ami ritka. A kapcsolat elején pedig az újdonság varázsa miatt nagy nagy bajnak kell lennie, hogy a szexben lévő ilyen jellegű problémát problémának éljem meg.
#12: Te miről beszélsz? :D
#13: Fáj ezt olvasni, de igazad van
14. Nálam is ez a helyzet! Volt már jó pár nőm, de azokkal nem igazán lehetett tervezni semmit. Egyébként igen, baromi jól néz ki(165/54), a munkahelyén nincs nap hogy ne udvarolna neki valaki. Több diplomás, komoly gondolkodású, gyerek kora óta sportol, remek anya. Pénzügyileg szépen fejlődünk folyamatosan, naponta 4-5 órát beszélgetünk de lehet van az néha 8 is. Ha utazunk, kiváló partner. Gyakorlatilag csak a szex ami gagyi.
Ahogy másokat látok: szuper szex, csak hát két értelmes mondatot nem tudnak váltani, állandó féltékenykedések, 20 éve albérletben való sínylődés, családalapítás szóba se jöhet, valamelyik ha nem mindkettő szórja a pénzt, stb.
11. A parlagon heverő nőkkel meg az a baj, hogy senki sem látja őket, mondjuk úgy, nem is léteznek, megközelíthetetlenek. Erre a legjobb példa a keresztfiam, 31 éves 188/90, jóképű, lakás, autó, munkahely, megbízható, nem csapongó, szeret motorozni, családot szeretne. Ő meg arra panaszkodik, hogy amelyik nő a felszínen van, az világi nagy ribnc, vagy királylány akinek az Atyaúristen is kevés. Nos ő is egyedül él, lassanként a magányos életre rendezkedik be. Egyáltalán nem keres celebeket, miss oltárijónővagyok típusokat. Egyszerű, értelmes, komoly nők el vannak veszve a világból, egyébként megértem őket is ha elbújnak a szobájukba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!