Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokat várnék el barátnőmtől?
sztem érthető. régebben a párok sokkal több idő alatt "unták meg" egymást, mivel nemvolt net, se msn, hogy mindennap érintkezni tudjanak. mind a 2 fél élte az életét, és amikor éppen otthon találta az egyik a másikat akkor beszéltek telefonon.
te azt várod el a barátnődtől, h mindennap üljön a gép előtt, mert te msn-en akarsz vele beszélni?
hivogatni se érdemes mindennap a csajt, mert minek? szia hogyvagy? mitcsinálsz? azjó. na akkor szia. hát ennek vanértelme. ezek feleeslegesek, hidd el. a heti 2-3 tali az oké. annyi télleg nemárt. de ez a mindennap beszéljünk, ezt sztem ne eröltesd.
Szerintem már nem szeret annyira. Bocs, hogy ezt mondom.
Kicsit hanyagold ha nehéz is hátha akkor egy hét után rájön mégiscsak hiányzol neki.
Így azt fogod elérni, hogy szakítani fog veled.
Egyébként teljesen jogosan vagy felháborodva, neked adok igazat. Én állandóan a barátommal dumálnék mindenről. Ennek ellenére sokszor kijelentem most a haverokkal akarok lenni és foglalja el magát.
De legalább minden másnap akarok vele találkozni, sőt mindig csak van amikor nem érek rá és pár percért meg felesleges készülni.
De szerintem ha igazán szeretne akkor gyakrabban akarna veled lenni.
Ne alázd meg magad, ne keresd egy ideig csak hetente 2szer kérdezd meg mi van vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!