Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat a 18 éves barátnőmtől egy jóval idősebb, pénzes gyúrós kopasz?
A barátnőm 18 éves, nagyon csini lány szerintem, a srác 30 éves, tipikus Audis kigyúrt kopasz. Ráhajtott most barátnőmre, de én féltem, mert nem tudom hogy ilyen korkülönbséggel mit tervez vele. A barátnőm hajlik a dologra, bár én attól tartok csak kihasználná!:S Szerintetek lehet komoly kapcsolat, amiben boldog a barátnőm és nem bántja meg ez a pasas? De tényleg mit akarhat tőle?...
Eddig csak vele egyidős csávói voltak bnőmnek, félek tapasztalatlan egy ilyen kapcsolathoz.. Szerintetek?
Egy aggódó barátnő
Szerintem komolyan beszélgess el a barátnőddel és mondd el neki, h aggódsz miatta. Legyen óvatos, előbb csak ismerkedjen vele, legyen egy picit távolságtartó. A srácnak meg kell értenie, h egy 18 éves még nem biztos, h úgy látja a világot, mint ő. stb.
De amúgy, ha a barátnőd jól érzi magát a fickóval és megértik egymást akkor nem szólhatsz bele.
szerintem egyértelmű , hogy mit akar tőle .
meg akarja d* g n i párszor. mást nem nagyon :D
Hát sztem mindenki erre gondolt: meg akarja ....
Ha a csaj meg naiv világosítsd fel.
De nagyon ritka esetbe tisztességes lehet a szándéka eloszor figyeld meg és intsd ovatosságra barátnod aztán ha látod mi a helyzet lépj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!