Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1,5 éves fordulót megünnepeljük a párommal. Ajándékötleteket várnék. Személyesebbet. Ötlet? 23/20
Ha lány vagy, akkor lepd meg önmagaddal (egy szexi fehérnemű tökéletes lesz számára)! Vagy egy torta, süti... Nem is tudom, de a saját kezűleg készített ajándékok mindig jók! Válogass, és ne hallgass másokra, hogy mi lenne jó, vagy mi nem! :)
Ha fiú vagy, akkor nem tudom...
Szerintem hülyeség ajándékot adni. Lehet csak úgy ajándékot adni, hogy meglátsz egy fiús karkötőt, és azt mondod 'na ezt muszáj megvennem' és odaadod neki. De ezek a 'kötelező ajándékozgatások' mi valentin napra is megmondtuk hogy nem veszünk semmit mert így hülyeség. (bár kaptam tőle rózsát azért, és jól esett :))Szerintem az a legjobb ha nem ajándékok vannak, hanem inkább együtt vagytok. Esetleg te főzöl vacsit ő pedig hoz egy szál virágot. De szerintem ezek az ajándékozások fölöslegesek. Mert pl nekem nincs soha ötletem. És vannak a szóbajöhető ünnepek egy kapcsolatba 1szülinap, 2 névnap, 3 valentinnap, 4karácsony, 5 egy év félév stb.. fordulók, és még ki tudja fiúnak nőnapra, esetleg ballagás vagy valami speciális dolog amire ajándék kell.
Ez már egy évre akár 6-7 dolog is lehet. Gondolod hogy ki fogsz tudni neki vagy ő neked ennyi ajándékot találni?
Szerintem sokkal jobb hogy ha a jelentéktelenebb ünnepeken mint a másfél éves évforduló vagy a valentinnap meg ilyenek, nem költenétek egymásra, max valami nagyon kis jelképes 2-300 Ftba kerülő dolgot. Nekem ez a véleményem
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!